TIPPMIX végjáték

Finisébe érkezett nem csak a bajnokság, de tippelős játékunk is.
Már csak egy forduló van hátra, már csak egy javítási lehetőség
van az eredmények korrigálására.

13 éve játsszuk tippjátékunkat. 10 évig góltotó volt, harmadik éve tippmixelünk. Szeretnénk, ha az összesített versenyben minél többen részt tudnának venni, aki pár fordulóról lemarad, vagy később kapcsolódik be ne legyen esélytelen, ezért szabályaink szerint az vesz részt az összesített versenyben, aki a fordulóknak legalább felében tippel. Összeadjuk mindenki pontszámát, osztjuk a játékok számával és átlageredmény alapján rangsorolunk. Az utolsó fordulóban a mostani sorrend még változhat, lehet tehát még izgulni.

A képen a jelenlegi összetett sorrend élmezőnye, akiknek legnagyobb esélyük van odaérni az első négy hely valamelyikére.
A záróforduló eredményeit követve magatok is kiszámíthatjátok majd hogyan változik egyes játékosok pontátlaga: az összes ponthoz hozzáadod a heti megszerzett pontszámot, a játékok számához egyet hozzáadsz és a két számot elosztod egymással.


Péntek reggeltől –nem tudom meddig- internettől távol leszek, így a hivatalos eredményhirdetés lehet, hogy nem lesz meg a forduló utolsó meccse után, hanem csak a következő hét elején. Ezért is javasoltam, hogy számolgassatok szorgalmasan. 🙂


 

2 hozzászólás “TIPPMIX végjáték” bejegyzéshez

  1. Menjél nyugodtan, akár a Bahamákra is. Megérdemled. Itt már a lényeges dolgok eldőltek, a játékban bajnok nem lehetek, talán az utolsó helyet is elkerülöm. A Fradinál csupán az a kérdés, képesek-e magukat tovább sározni. Mert amit elmúlt héten, bajnoki címük tudatában, egy nullás vezetésük után produkáltak az a klub történetének legalja. Mesterük szavaival élve, megbocsáthatatlan. Akiknek benn kellett maradniuk, bennmaradtak, a Vasas feltehetően viszi magával a Honvédot a második vonalba. Oda, ahol a Tiszakécske székel. A Tisza parti történés is megérdemelne egy misét. Lehet, hogy megbánták, hogy Szabó Istvánt lepattintották? A KTE nagyot alkotott, lilára festették a hírös városi légteret. Hogy végül a dobogó melyik fokára állhatnak fel, csak kommunikáció miatt van jelentősége.. Bárhol végeznek, mehetnek a nemzetközi kupaporondra. Utána vissza a csellengő fiatalok neveléséhez.Olvasom, most már bírósági ítélet van róla, hogy Kecskemét profi sportra alkalmatlan. Tehetségek ide csak átszálló jegyet váltanak. Lehet, a KTE tisztára mossa a szennyest…Gondolom, az országos hírű eredmény ellenére, a bajnokság végén a Lila Köd logó sem változik, Gyagya és Szavics marad a díszhelyen. Úgyhogy, ne izgulj, minden folyik tovább a régi mederben, csúszkálunk a dagonyában.. Távollétedben majd számolgatunk. .

  2. Rossi válogatottja: Logikus a kecskeméti Szalai beválogatása. Remélem húzza magával a többieket. Ez még PingWin statisztikájában is előkelő helyen szerepelhet. Idén valóban történelmi évet élünk. Gratulálok.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.