A tippjáték nyertesei

Amint véget ért az őszi tippjáték felvettük a kapcsolatot az összesített verseny legeredményesebb játékosaival és a számukra jutalmat felajánlókkal. Az egyik jutalom átadásának története kicsit hosszúra nyúlt, de mostanra megkapták megérdemelt jutalmukat a legjobban tippelők. Lássuk kik a boldog nyertesek.


Az előző évben is végig az élmezőnyben volt Peter92, most viszont kijött neki a lépés, megnyerte az őszi versenyt.

Gratulálunk neki.

A képen a klubtól kapott KTE sállal látható a verseny első helyezettje.


Második helyezettünk Tóth Sándor sokszor volt az összesített verseny élén, de a végére meg kellett elégednie a második helyezéssel. Ő Németországból követi a meccseket, személyesen sajnos nem sok KTE meccset tud mostanában látni. A szurkolói facebook csoportból csatlakozott ősszel hozzánk a tippjátékba és majdnem minden forduló után élmezőnyben végzett. Mivel ő külföldön dolgozik csak virtuálisan vehette át a nyereményt (a kép bal fölső sarkában pirosban), személyesen édesapja vette át helyette a 13 ezer forint értékű ORGANO prémium kávécsomagot Szekeres Zsolttól.


a••


Leghosszabb ideig őszi harmadik helyezettünkkel sikerült felvenni a kapcsolatot. Ő a hírös várostól távol él, nyereményét a baleset-biztosítást személyesen kellett volna átvenni ami a nagy távolság miatt nehézséget okozna, lemondott nyereményéről a versenyben következő, még nem díjazott javára.

Ő sem marad viszont ajándék nélkül, számára régi emlékezetes KTE meccsek megtekintési lehetőségében segítünk, így végül megtaláltuk Héderi  nyereményét is.

kép forrása: papiron.hu & mlsz.hu

 –


Negyedik helyezettünk FlodurArak sokáig volt játékvezető, ma is aktív még gyerektornákon időnként. Hosszú évekig volt tagja a megyei fegyelmi bizottságnak, emellett a Széktói Stadionban portásként dolgozott sokáig, hazai meccseken ma is rendezőként besegít. Rudi bácsi nagy szurkoló, idegenbe is rendszeresen elkíséri a csapatot. Ő nyerte meg a Peller és Társa Gépihímző vállalkozástól a KTE címerrel hímzett téli sapkát.


A záróforduló előtt még hajszállal Lajos38  vezetett Rudi bácsi előtt, ez a hajszál 4 tized pont volt, csak 1-1 meccsen megszerzett pontkülönbség fordította meg a sorrendet. Ő kapta volna a baleset-biztosítást, amiről a harmadik helyezett lemondott, de az csak 79 éves korig adható, nyertesünk viszont már ezt meghaladta. Maradt tehát neki jókívánságunk, hogy jó  egészségben sokáig bírja még látogatni a KTE meccseket. A képen a nyári harmadik helyéért kapott sapkával látható.

 


.
Maradt még egy nyeremény, ezt az összesített verseny hatodik helyezettjének terveztük odaadni. Ő Antonovics Zoltán az ötödik forduló után kapcsolódott játékunkba.

Eredményei alapján kicsit előkelőbb helyen is végezhetett volna de a végére csak olimpiai pontszerző helyre jött be.

Ő kap6ta volna meg a baleset-biztosítást, de Esztergomban él és dolgozik, így a távolság miatt a nyeremény személyes átvétele nehézségekbe ütközne.
Kerestük tovább a szerencsés nyertest …..


 

Összesített versenyük hetedik helyezettje Kecskeméten él, középkorú, így semmi akadálya annak, hogy megkaphassa a baleset-biztosítást.

 

Kalandos úton  Oki   (a képen balról) kapta meg a 10 ezer forint értékű baleset-biztosítást Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-tól.


Gratulálunk a díjazottaknak, tavasszal sok sikert minden tippelőnek -és természetesen a csapatnak is-, köszönjük támogatóink segítségét, hogy ajándékaikkal érdekesebbé teszik tippjátékunkat.

 

Egy gondolat “A tippjáték nyertesei” bejegyzéshez

  1. Nincs más alternatíva, az összes játszótársnak, lebonyolítónak, külön a díjazottaknak GRATULÁLOK. Vörösmarty Mihály gondolataival élve, ez jó mulatság, férfi munka volt. Remélem, tavasszal a hölgyek is labdába rúgnak. Bízom benne, a KTE jó szereplése a tippelők számát tovább növeli. Én pedig egy hellyel előrébb rukkolok.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.