Túl vagyunk az ősz felén, az egész bajnokságnak majdnem negyedén.
Nézzük meg az összesített tippverseny állását, lássuk a fordulónkénti eredményeket.

(klikk a képre a nagyításhoz)

A táblázatban azoknak a játékosoknak fordulónkénti eredményei találhatók meg, akik legalább a fordulók felében velünk játszottak, az összesített versenyben csak ők vesznek részt. A nevek mellet látható a megszerzett összes pont, a játszott fordulók száma, ezután a kettő hányadosa, az átlag, ami alapján sorba rendeztük a játékosokat. A jobb szélső sárga oszlop csak tájékoztató jellegű, az ott lévő érték az első helyezettől való lemaradásodat mutatja, tehát ennyivel több pontot kell szerezned, mint ő, hogy utolérjed. A táblázatok jobb szélén a fordulónkénti eredmények láthatók. Ahol a mező üres ott nem játszottál, nem volt tipp; ahol nulla, ott játszottál, abban a fordulóban egyik meccs irányát se sikerült eltalálni.

Előző évben jól szereplő tippelőink még szokják az élvonalt, eddig nem remekelnek, úgy tűnik most mások lesznek a legjobbak. Érdekes ez az átlagszámítás. Antonovics Zoltán csak a negyedik forduló után csatlakozott játékunkba, így az átlagolás miatt nem túl nagy a lemaradása az első helyezett mögött, ötödik helye ellenére csak két közepes oddssal kell jobbnak lenni a mostani éllovasnál ahhoz, hogy utolérje.

Végül egy plusz infó: zóna mindig leírja mit gondol a meccsekről, elmondja véleményét azután más tippsorával játszik. És milyen jól teszi, mivel ha saját tippjeivel játszana csak 3,914 átlagpontja lenne és csak három játékost előzne meg az összesített versenyben. Jó ötlet ez a csatlakozás más tippjéhez, csak jól kell választani ‘donort’. 🙂


Ennyit a múltról, és a tippjátékról most pedig tekintsünk a közeli jövőbe.
Október elejétől hat héten keresztül tart majd a bajnokság őszi szakasza,
nyolc meccs vár idén még a csapatokra, a mieink hátralévő őszi sorsolását láthatod a képen: