A tippjáték összesített versenyének állása.

Túl vagyunk az ősz felén, az egész bajnokságnak majdnem negyedén.
Nézzük meg az összesített tippverseny állását, lássuk a fordulónkénti eredményeket.

(klikk a képre a nagyításhoz)

A táblázatban azoknak a játékosoknak fordulónkénti eredményei találhatók meg, akik legalább a fordulók felében velünk játszottak, az összesített versenyben csak ők vesznek részt. A nevek mellet látható a megszerzett összes pont, a játszott fordulók száma, ezután a kettő hányadosa, az átlag, ami alapján sorba rendeztük a játékosokat. A jobb szélső sárga oszlop csak tájékoztató jellegű, az ott lévő érték az első helyezettől való lemaradásodat mutatja, tehát ennyivel több pontot kell szerezned, mint ő, hogy utolérjed. A táblázatok jobb szélén a fordulónkénti eredmények láthatók. Ahol a mező üres ott nem játszottál, nem volt tipp; ahol nulla, ott játszottál, abban a fordulóban egyik meccs irányát se sikerült eltalálni.

Előző évben jól szereplő tippelőink még szokják az élvonalt, eddig nem remekelnek, úgy tűnik most mások lesznek a legjobbak. Érdekes ez az átlagszámítás. Antonovics Zoltán csak a negyedik forduló után csatlakozott játékunkba, így az átlagolás miatt nem túl nagy a lemaradása az első helyezett mögött, ötödik helye ellenére csak két közepes oddssal kell jobbnak lenni a mostani éllovasnál ahhoz, hogy utolérje.

Végül egy plusz infó: zóna mindig leírja mit gondol a meccsekről, elmondja véleményét azután más tippsorával játszik. És milyen jól teszi, mivel ha saját tippjeivel játszana csak 3,914 átlagpontja lenne és csak három játékost előzne meg az összesített versenyben. Jó ötlet ez a csatlakozás más tippjéhez, csak jól kell választani ‘donort’. 🙂


Ennyit a múltról, és a tippjátékról most pedig tekintsünk a közeli jövőbe.
Október elejétől hat héten keresztül tart majd a bajnokság őszi szakasza,
nyolc meccs vár idén még a csapatokra, a mieink hátralévő őszi sorsolását láthatod a képen:

 

3 hozzászólás “A tippjáték összesített versenyének állása.” bejegyzéshez

  1. Ahogy az asszony mondaná, mikor römiben földbe döngöl: „nem kell sírva fakadni, ez csak játék”! Megköszönném, ha a véleményes tippjeimet vennéd számításba, az mégis csak a sajátom. A „donoros” más kávéház, az pénzre megy. Plusz izgalom miatt teszem. Majd eldöntitek, a közösség által kitermelt esetleges nyereséggel mi legyen. A veszteség, heti alapbefektetés az én saram. Eddig valóban nem választottam rosszul, nyerésben vagyunk. A Fradi elleni fordulót a harmadik hölgynek, Fanninak szeretném adni, utána változtatok, az addig még nem játszottak közül kalapból húzok. Mindaddig amíg örömöt jelent, vagy a rezsiemelkedésem bírja. Úgyhogy mindent bele a ROI növelésben, hogy szintet tudjunk lépni, a milliomosok táborát tudjuk bővíteni. Én azzal is beérném, ha a bankot nullán tudnánk tartani.

  2. Bocsásd meg nekem, de eddig azt hittem leírod a tippeket, de a választott játékosával játszol játékunkban. OK, ezután saját tippjeidet írom neved mellé.

  3. Semmi probléma, amit ecseteltél az sem elvetendő forma, lehet, egyszer kipróbálom, tovább színesítheti a játékot. Most pedig küzdök ezerrel, hogy hátulról négy játékost előzzek meg.
    Az én listám így néz ki.
    1. Eöregh
    2. Müllerpapa
    3. Alexa
    4. Hubi
    5. PingWin
    6. Anikó
    7. CaNcOe
    Kiadás: 7.800 Bevétel: 9.760 Nyereség: 1960 forintocska. Csak szépen, lassan, ahogy egyébként is szoktam mixet játszani, a nulla ROI-ra koncentrálva. Így is szép összeget lehet díjra összetarhálni.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.