„a jobb csapat ment tovább, az NB I-es rutin is kijött”

A címben Visinka Edének vasárnapi kupameccs utáni véleményének egy részletét idéztem.
Kíváncsiságból utánanéztem, melyik csapat játékosai játszottak több NB1-es meccset.

A hazai kezdőcsapatban a hlsz.hu adatai szerint 484 NB1-es meccsel rendelkező játékosok kaptak helyet [Zamostny (34) Balázs B. (286) Farkas N. (9), Gyurján (52) Farkas A. (15), Balajti (88)], a vendégek kezdőjében ez a szám 126 [Varga Á. (1), Sági (3), Grünvald (3), Pejovic (4), Katona M. (57), Duranovic (6), Szabó L. (28), Vágó (8), Belényesi (7), Rjasko (2), Szuhodovszki (7)].
3,84 a szorzó, de nem a nyertes, hanem a vesztes csapat javára, vagyis a hazai csapatban kellett volna sokkal jobban kimutatkozni az élvonalbeli meccsrutinnak!
A Tisza-parti csapat játékosai még akkor is majdnem kétszer annyi NB1-es meccsel rendelkeznek, ha beleszámítjuk a cserejátékosokat is, hazai oldalról Vólent (15), a KTE-nél Banó-Szabó (71), Nagy (25), Szabó A. (20), Tóth (7), Katona B. (8). Még így is nagyon domináns a kécskei játékosok NB1-es meccsszáma, ami így összesítve 499:257.

Vasárnap nem a nagyobb NB1-es meccsrutin miatt nyert a KTE!

5 hozzászólás “„a jobb csapat ment tovább, az NB I-es rutin is kijött”” bejegyzéshez

  1. PingWin nagy iramot diktál. Így van ez jól, a csapatnak én is azt tanácsolnám, gyorsaság az őrületig, és mindenkit le lehet győzni. Kivéve a Fradit, hacsak…statisztika ide, statisztika oda, a furfangos mesterünk ismét ki nem ókumlál valamit. Kíváncsi leszek, tízezer szurkoló hogyan fér el a fél stadionban, vagy a hoppon maradtak száma statisztikailag mérhetők-e? PingWin a Ferencváros elleni derbire milyen tanácsokkal áll elő. Nem lesz unalmas a következő időszak.

    1. A tízezer szurkoló, vagyis inkább -aki csak a Fradira kíváncsi– érdeklődő szerintem erős túlzás.
      Az évzáró meccs előtt is volt nagy aggodalom, hogy nem férünk majd be az egyik oldalra, azután kiderült, hogy bőven volt hely mindenki számára. Közel sem akkora már az érdeklődés a foci iránt, mint volt például 2007 októberében, amikor a Petőfi Népe információja szerint 4000 ember látta, amint 4-0-ra nyerünk a Fradi ellen.
      Szerintem maximum 500-800 ember marad le a meccsről. Fontos, hogy ne várjon senki péntekig, az online vásárlásig! Csütörtökön délután kettőtől hatig lehet venni a hazai szektorba jegyet a 2. kapu pénztáránál. Pénteken már a fővárosiak is rávethetik magukat az online beszerzéskor a jegyre és elhappolhatják előlünk.

      1. Kösz hogy írod, már akartam is kérdezni, hogy mi gátolja meg, hogy a feadisták felvásárolják a hazai helyre szóló helyeket. Eszerint semmi, csak ha csütörtökön kettőtől hatig kimegyünk megvenni.

  2. Minden világos. A Fradi ellen nem szokott rosszul menni, Czéh Laci majd ellátja a csapatot néhány hasznos zöld-fehér tippel. Csütörtökön irány a 2. kapu pénztára. Már csak az a kérdés nem tisztázott, mivel érdemes a stadiont megközelíteni, az elektromos roller bevihető-e?

    1. Bármivel megközelíthető a pálya, de ne akarjon mindenki a kapuban parkolni, és érkezzünk időben! Autó távolabb is letehető (pl. kisTESCO, rendelőintézeti parkoló) egy kis séta senkinek nem árt meg. Ezen kívül érkezzünk időben, nem baj, ha fél órával a meccs előtt már bent vagyunk.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.