Sajnos mindig vannak a klub körül magukat szurkolónak nevező egyének akik egymást túllicitálva verik nagy dobra tájékozatlanságukat, és szidják a csapatot. Itt van például ez a KTE – KTE Szurkolok csoport a facebookon. Bármi is az eredmény vannak páran akik elégedetlenkednek, erre többen mindig támogatóan rákontráznak.

Nézzük a legutóbbi meccs utáni hozzászólásokat, amiket néhány szóban megválaszolok:

“Hát most akkor mi a valóság ! nem akarunk feljutni inkább szét zülleszti k a csapatot??? vagy mi lesz ?”
– Soha senki nem mondta, hogy ebben a bajnoki évben fel szeretnénk jutni.

“Lepukkant a stadion unk Az átigazolások ból az látszik a csapatnak és le kell pukkadni”
– Télen az igazol, akinek a feljutáshoz, vagy a kiesés elkerüléséhez szükséges, esetleg elfogyott a kerete. Mi egyik csoportba se tartozunk.

“Ez rendben is lenne de miért a kiesés ellen menekülőktől kell kikapni. A feljutás máshogy is elkerülhető.”
– Hat vereségünk felét a DVTK, a Haladás és a Szeged ellen gyűjtöttük be. Ők is a kiesés elől menekülnek?

“Álmodtunk egy új világot magunknak, itt hevert a lábunk előtt”, s most szerte foszlott, ébresztő!”
– Álmodtunk egy másodosztályt, amiben még most is előkelőbb helyen állunk, mint azt bárki remélhette induláskor. Ébresztő!

“Itt csak arról van szó, semmi másról a kieső jelölt Csákvár szabályosan földbe döngölte a KTE-t! Ezt így körbejárni s vélt magyarázatot adni oktalanság! A KTE-nek ez nem az első veresége ahol alulmaradt, ennyire képesek! ?
– Legközelebb érdemes megnézni a meccset, ha már a youtubon látható, mert ez egy ikszes meccs volt, a szerencsésebb csapat nyert, földbedöngölésről szó se volt! Hat vereségük egyike se volt földbedöngölés és olyan megszégyenítő, mint amit a Kécske kapott tegnap a Szegedtől. Hatszor alulmaradtunk, mert az ellenfél egy, vagy két góllal többet szerzett, mint mi. Ennyi.

“… van itt az a Lila köd meg a Szakmai Igazgató rájuk tartozik pl. egy nyílt levéllel, hogy megnyugodjunk!”
– Van itt a Lila Köd … rájuk tartozik. A Lila Köd mögött ugyanolyan egyszerű ember van, mint Ti! Nem a klub embere, csak ő tájékozódik az interneten és amit ezután sem tud megkérdezi hivatalos csatornán a klub illetékesétől. Ezeket bárki megtehetné, de vannak páran, akik inkább gondolkodás, tájékozódás nélkül nyomják a hülyeséget. A Lila Köd csak annyit tesz, hogy összegyűjti az információkat amik érdekelhetik a KTE iránt érdeklődő embereket. Ez egyrészt internetes információgyűjtés, másrészt saját gyártású táblázatok, statisztikák, posztok.
Természetesen meg lehet kérdezni a szakmai igazgatót, de a bajnokság előtt nyilatkoztak, hogy a cél a 8.-12. hely elérése a bajnokság végére. Ha ez a célkitűzés változik, majd jelentkeznek, addig ez van érvényben. Attól, hogy 1-2 örömmámorban úszó néző pár megnyert meccs, vagy egy jó sorozat után elhiszi és leírja, hogy a feljutás a cél, attól az még nem lesz valóság.

“Az ám itt a baj hogy a politika azon belül is a NER le tanyázott a sportba.”
– Ez nem politika, nem NER, csak egyszerű matematika. Ha lenne egy milliárd forinttal több pénze évente a tulajdonosnak cél lehetne az első osztály.Természetes, hogy nem esik jól senkinek a vereség, de azért lehet gondolkodni, tájékozódni, okokat keresni.

Kimondva, kimondatlanul NEM cél most az NB1, erről itt olvashattok.

Minden egyéb kérdésben szívesen várjuk akár ide is a kérdéseket és helyettetek, Nektek utánajárunk a miérteknek. Ha valaki a kérdéses KTE – KTE Szurkolok csoportban is tag kérem hívja fel figyelmüket erre az írásra. Én magam nem vagyok ott tag -bár pár évvel ezelőtt megkérdezésem nélkül ott adminná tettek- de akkora ott a tájékozatlanság, az ellenszenv, a rosszakarat, ami sértő és bántó a KTE-re, a városra, minden kecskemétire, igazi szurkolóra nézve, ezért már több éve nem vagyok a csoport tagja. Többször többen indítványozták már, hogy tegyék zárttá a csoportot, de ezt nem teszi meg az admin, évek óta nyilvánosan hoznak szégyent sokunkra.