Holnap folytatódik a tippverseny

Vasárnap beindul a bajnokság, tehát előtte csütörtökön már lehet tippelni a hétvégi eredményekre.

Másfél héttel ezelőtt egy kérdőíven megkérdeztük tőletek szerintetek milyen eredmények várhatóak a nyitófordulóban. Akkor azt ígértük, hogy tippjeitek átlaga lesz a nyitóforduló odd-értékei. Már az alapértékek is magasabbak voltak a korábbinál, így az átlagok is nagyobbak, tippelésre serkentőbbek. Itt a ragyogó lehetőség arra, hogy ha jól el sikerül eltalálni a végeredményeket javítsatok összesített eredményeteken.

A pécsiek sorozatos megbetegedés miatt halasztást kértek, a lőrinciek a halasztásba belemennének, az MLSZ jóváhagyására várnak. Ha csütörtök délig nem lesz hivatalosan bejelentve a halasztás, akkor a korábban ‘megszavazott’ 3,1 2,6 2,4 értékekkel tippelünk majd.

A bajnokság végén az összesítéseben a tippjáték győztese a KTE játékosok által aláírt mezt kap a klubtól, a második helyett egy hímzett, KTE címeres baseball sapkát a Peller és Társa Gépihímző BT.-től. Érdemes tehát szorgalmasan tippelgetni, javítani az összteljesítményt. A bajnokság hajrájában, az utolsó nyolc fordulóban most is tervezzük a kötésben fogadás lehetőségét megadni, és akkor még nagyobb lehetőség lesz a pontok szaporítására. Az összesített versenyben az vesz részt aki a fordulók legalább felében tippel, tehát aki ezután csatlakozik játékunkba már csak a heti versenyben a heti győzelem dicsőségéért szállhat harcba, de az összesített versenyben már nem tud részt venni, mivel a fordulók fele már lement.

Emlékeztetőül a tippverseny jelenlegi állása: