A tippjáték dobogós helyezettjeiről

Nagy küzdelemben végzett tippjátékunk képzeletbeli dobogóján Döme, PFanni és Müllerpapa.
12. éve tippeljük a meccseket, nyeremény eddig csak az első évben volt, akkor az első négy helyezett (B)log in népsport feliratú pólót kapott akkori tárhelyet biztosítónktól, a Népsporttól. Harmadik helyezettként nekem is jutott egy ilyen póló, ami elnyűhetetlen, ma is használható.
Ennyit a régmúltról, nézzük dobogósainkat.

Előző bajnokság végén még egyik mostani dobogós sem volt a végső tabella első felében. A kép bal oldalán a 2020-2021-es tippjáték végeredményét, mostani dobogósaink nevei előtt akkori helyezésüket látjuk. A kép jobb oldalán a a mostani sorrendet és pontot. Nem csak helyezésben, de átlag-pontértékben is javultak mindhárman.


Döme előző ősszel kapcsolódott be a tippjátékba.
2020 nyarán edzőmeccsen találkoztunk, közös ismerősünkkel megemlítettük neki a tippjátékot, amitől kezdetben idegenkedett, de később szorgalmasan tippelgetett. Előző év a gyakorlás éve volt, idén az előző évi tapasztalatokon okulva már sokkal jobban teljesített. Igaz nehezebben indult számára ősszel a játék, az elején inkább az összesített tabella második felében, majd a közepén állt, de a 16. fordulóban felugrott az ötödik helyre és ezután már nem is adta alább, az utolsó két idei fordulóban a tabella élén állt.
Gratulálunk a győzelemhez, további jó tippelést kívánunk!


PFanni is másfél éve tippmixel velünk.
2020 augusztusában az első őszi fordulóban ő is ott volt a Népligetben, és a meccs előtt szokásos módon megtippeltük a végeredményt. Ettől a fordulótól kezdve mindig szorgalmasan küldi tippjeit. Fiatal kora ellenére tájékozott a KTE-vel és azzal az osztállyal kapcsolatban amelyikben a csapat szerepel. Nem csak a hazai meccseket látogatja, de idegenbe is jár KTE meccsekre 6-8 éve. A kép bal fölső sarkában is ő látható, a felvétel 2015 májusában a kispesti stadionban készült. Fanni majdnem végig dobogós helyen volt az összesített versenyben, a végére kicsit elfáradt, de azután jó hajrával újra odaért a tabella elejére. Majdnem csak a célfutó tudott dönteni arról, hogy ki nyerte a versenyt. 1,9 ponttal, egy meccses tippel szorult csak a második helyre.
Neki is gratulálunk.


Ajándék nem jár a harmadik helyért, de emlékezzünk meg játékunk virtuális bronzérmeséről is. Müllerpapa már több éve játékostársunk, KTE meccsre is valószínűleg régebben jár, mint az előző két nyertesünk együttvéve. Ez azért lehet, mert ő az idősebb szurkolói csoport tagja. Müllerpapa rendkívül peches, mert a 13. fordulótól kezdve végig vezette az összesített versenyt, de a fiatalok a végére beelőzték. Az utolsó előtti fordulóban két ponttal lecsúszott a dobogó tetejéről, a végére pedig a második helyezett mögött 2,1 ponttal fejezte be az idei játékot.

Egy gratulációt ő is megérdemel!


Ide klikkelve megnézhetitek (ha kell lementhetitek és/vagy kinyomtathatjátok) a tippjáték őszi fordulónkénti eredményeit, és összesítését.


Érdemes lesz tippelni tavasszal is, mert a bajnokság végén az összesített versenyben legjobban teljesítő jutalma egy játékosok által aláírt mez lesz, a második helyezett KTE logós baseballsapkát kap. Az összesített versenyben az vesz részt, aki a fordulóknak legalább felében tippelt, tehát a végső győztes abból a 41 játékosból kerül majd ki, aki ősszel velünk játszott. Ennek oka az, hogy 38 forduló lesz összesen, tavasszal 18, és legalább 19 játékban csak az tud részt venni aki legalább egyszer velünk játszott már ősszel is. Ettől függetlenül bármikor be lehet (és érdemes) kapcsolódni a játékba, mert érdekesebbé lehet tenni az adott fordulót azzal, hogy az eredmények követése mellett izgulhatunk, hogy bejöjjenek az általunk megjósolt végeredmények.
Az előző évihez hasonlóan az utolsó nyolc fordulóban egy kis csavart viszünk majd most is a játékba: lehet majd hármas és ötös kötésben tippelni. Kétszer-háromszor annyi pont érhető el a kötésben lévő meccseken, de lehet bukni is. Így ez már nem csak sportfogadás, hanem szerencsejáték is. Persze befektetés nélkül, mert nálunk fizetni a játékért nem kell, itt csak nyerni lehet a végén.

Mindenkinek jó pihenést, jó felkészülést a következő évre!

5 hozzászólás “A tippjáték dobogós helyezettjeiről” bejegyzéshez

  1. Szia ! Klassz volt a játék ,és majd folytatódik tavasszal , Csak a LILÁK !

  2. Sziasztok ! Én csak sokadik lettem,de nem gond , játszunk. Macilaci a nevem. Játék , tippelés , fene tudja mit hoz a jövő .

  3. Én ismerem Szabó Pistát is , Nagy (Matkói) Lajost is , Czéh Lászlót is ..

  4. 55 éves leszek , edzőink voltak , nekem külön a Lenin-városi suliban , Grosán Pál . focipályán , – Rácz Ernó , Toth Lászsló , Czagány Mihály.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.