Ki fog kiesni a bajnokság végén?

Ha csütörtök akkor tippelés. Mivel most szünetel a bajnokság arra kérünk tippeket, hogy melyik csapatok fognak kiesni a bajnokság végén. A harmadik forduló után már feltettük ezt a kérdést, amire majdnem százan válaszoltatok. Megismételjük a felmérést a téli szünetben is, lássuk mennyit változtak a vélemények azóta.

Augusztus végén már készült egy közvéleménykutatás ebben a témában aminek eredményét majd csak a mostani szavazás után mutatjuk meg, mert nem akarunk senkit befolyásolni döntésében.

Akkor azt mondtuk, hogy ez első kör végére letisztulnak az erőviszonyok, és a téli szünetben majd könnyebb lesz megtippelni melyik csapatok búcsúznak majd a másodosztálytól. Tévedtünk. Annyira szoros a tabella vége, hogy a 13. helyezettől lentebb bármelyik csapat kieshet. Sőt! Az éllovasokat üldöző közvetlen csoportból sem érezheti magát senki biztonságban, hiszen bármelyik csapat futhat egy olyan tavaszt, mint amilyen sorozatot a Szolnok produkált ősszel: egy 15 meccses sorozatot 8 megszerzett ponttal hoztak le. Egy ilyen tavasszal még a mostani hetedik is elbúcsúzhat az NB2-től, mert a 38 pont nem életbiztosítás azért a bentmaradáshoz.

OK, de akkor ki fog kiesni?

Kitől mástól kérdezhetnénk meg, mint a szurkolóktól, akik követik a meccseket, figyelik az eredményeket, formákat.

Elővettünk/leporoltuk korábbi kérdőívünket és kiürítettük az adatbázist, így minden csapat nulláról, tiszta lappal indul. Bármennyi csapatot meg lehet jelölni, akiket kiesésre esélyesnek érzünk, tehát lehet háromnál több és kevesebb is. Az eredményről időnként tájékoztatást adunk (de aki tippel a tipp leadása után meg is nézheti az eredmény állását), a szavazást január végéig nyitva hagyjuk.

Játékra, tippre fel, ide klikkelve indulhat a szavazás!


.