Alig lett vége a vasárnapi fordulónak már itt a szerdai. Nem csak a csapatoknak, de a tippelőknek is nehéz megszokni ezt a gyakori tempóváltást: egyszer kéthetes szünet, majd rögtön ezután 8-9 nap alatt 3 forduló.

Szerdán lesz a következő forduló: öt meccs 13 órai kezdéssel, a másik öt meccsen este hatkor indul útjára a labda.

Erre a fordulóra a tippjáték összesített versenyében élen álló Müllerpapa vállalta, hogy megosztja velünk gondolatait, hogy mi alapján döntött egyik, vagy másik tippirány mellett.

Lássuk hát:

III.Ker TVE – Győr
A két klub nem azonos célokkal indult neki a bajnokságnak. A Kerület a biztos bennmaradásért, a Győr a feljutásért harcol. Egyik sem lesz egyszerű, mivel mindkét csapat bukdácsol. A Győr feljutási reményei vasárnapi vereségével azt hiszem elszálltak, ezen a meccsen könnyen lehet egy pontosztozkodás.
Tipp: D

Soroksár – DVTK
Soroksár még nem talált önmagára, a Dió megtáltosodni látszik, ha fel akar kerülni akkor nyernie kell.
Tipp: V

Budaörs – Csákvár
Mindkét csapat erősen gyengélkedik az utóbbi időben, hadilábon állnak a pontszerzéssel. Legutóbb mindkét csapat beleszaladt egy jobbosba! Talán a hazai pálya előnye a Budaörs mellett szól.
Tipp: H

Szentlőrinc – Vasas
Erőviszonyokat és a játékos keretet figyelembe véve Vasas siker születik, akik kezdenek kiegyenesedni.
Tipp: V

Dorog – Szolnok
Szinte két azonos játékerőt képviselő csapat összecsapása várható. Dorognak Kecskeméten elhúzták a nótáját, Szolnok is kikapott hazai pályán. Könnyen lehet egy döntetlen is.
Tipp: D

Békéscsaba – Nyíregyháza
A Csaba bravúros győzelmet aratott Győrben, ha bent akar maradni szorgosan gyűjtögetni kell pontokat az időnként botladozó Nyíregyháza ellen is.
Tipp: D

Szombathely – Siófok
Az erőviszonyokat és a célokat, az eddigi eredményeiket figyelembe véve akár azt is írhatnám, hogy országos 1-es. Igaz vasárnap a Hali botlott, Siófok meg kiütötte a Kécskét, de szerintem a Hali behúzza a kötelezőt.
Tipp: H

Tiszakécske – Kecskemét
Kecskemétiként ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni az eredményt! Igaz a múltból lenne törleszteni valónk bőven. Vasárnap a Kécske beleszaladt egy pofonba de az eddigi hazai meccseit szorossá tudta tenni, mi több a Vasast sikerült is megvernie! Mi hazai pályán a Dorogot lesimáztuk, de a szorult helyzetében levő ”nagytestvér” lehet kiizzad egy x-et.
Tipp: D

Szeged – Pécs
Két közel azonos játékerőt képviselő csapat kiélezett küzdelme várható. Mindkét csapat képes meglepetéseket okozni. Szeged lendületbe jött, az utóbbi két meccsét is megnyerte.
Tipp: H

Budafok – Ajka
Budafok lassan közeledik a veszélyzóna felé. Ajka is időnként rá-rá lép a gázra, vasárnap hazai pályán botlott, így hazai győzelmet várok.
Tipp: H

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni. Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Aki az első húsz forduló után december közepén az összesített verseny élén áll a klub jóvoltából egy KTE sálat kap, a második helyezett pedig egy olyan téli sapkát a Peller és Társa Gépihímző Bt.-től, amire a KTE logóját ráhímezik. Az év végi összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezt kap a KTE-től, a második helyezett Pelleréktől egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után perceken belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, a csapatok formamutatói,
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


.

Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋:  SZERDA 13:00

.

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:

III.ker. TVE – Győr
Soroksár – DVTK
Budaörs – Csákvár
Szentlőrinc – Vasas
Dorog – Szolnok
Békéscsaba – Nyíregyháza
Szombathely – Siófok
Tiszakécske – Kecskemét
Szeged – Pécs
Budafok – Ajka

____________________________
A heti tippjáték végeredménye: