NB2-es TIPPMIX ≻ 7. forduló

Egy hét pihenő után újra itt a bajnokság, újra lehet tippelni.

Új tippírót avatunk. Minimum öt Péter keresztnevű játékos van tippelőcsapatunkban, most egyiküket sikerült megnyerni a tippírásra. Ő csak ebben a bajnoki évben csatlakozott játékunkba, eddig szépen teljesít. Lássuk milyen eredményeket vár Peter92 ebben a fordulóban:

Először is nagyon szépen köszönöm a lehetőséget. Nem vagyok könnyű helyzetben ugyanis véleményem szerint a válogatott szünet minden klub formáját befolyásolja, legyen az pozitív vagy negatív változás. Emellett új hónapot is kezdünk, ami azt jelenti, hogy végleg lezárult az átigazolási ablak, és ami azt illeti, egy-két csapat komolyabb játékosokat szerzett még meg az utolsó napon.

️⚽️

III. ker TVE – Budaörs V

Annak ellenére, hogy a III. ker a felkészülés során masszív kis együttesnek bizonyult (pont a Budaörssel játszottak egy 3-3-as döntetlent) 6 meccsen mindössze 1 győzelmet tudnak begyűjteni, azt is a Tiszakécske ellen. A Haladás ellen elért döntetlen kis bizakodásra adhatott okot, Kemenes Szabolcs gárdájának, de egy rendkívül sima 4-1-es vereségbe szaladtak bele a Szentlőrinc ellen. A csapatban több ismerős név is van (Bori Gábor, Barczi Dávid, Fejes András, Remili Mohamed) rutinos játékosok, de továbbra is kiesőjelöltnek tekinthető.

A Budaörs sincs jóval kedvezőbb helyzetben, hiszen a tabellán csupán 1 pont a különbség a két együttes között. A zöldek talán túlságosan is elbízták magukat az első forduló után, ahol is sikerült minket legyőzniük. Talán nem túlzok, ha azt mondom, azon a meccsen annak ellenére, hogy szépen feljöttünk a végén, az látszódott, hogy a Budaörs az előző évek formáját hozva harapós, gyors kis csapat lesz. Ennek ellenére pontokat hullajtottak, többek között a gyengélkedő Békéscsaba ellen is.

A 3 pontot szerintem az NB2-es tempót jobban bíró Budaörs fogja elhozni idegenben.

*Kulcsjátékosok: a hazaiaknál Remili, míg a vendégeknél az utolsó napon a Videotonból kölcsönbe érkező fiatal támadó, Halmai Ádám lehet.

️⚽️


Nyíregyháza – Ajka  H

A Nyíregyháza egyértelműen a szezon eddigi legkimagaslóbb csapata. Veretlenül a 6 meccsből 4 győzelmet és 2 döntetlen könyvelhetnek el maguknak, habár azt is lehet mondani, hogy a sorsolás is viszonylag kegyes volt hozzájuk. Aki látta a Soroksár elleni összefoglalót az tudhatja, hogy igen csak a penge élen táncoltak, de végül a szerencse is melléjük állt.

Az Ajka építhetne a legutóbbi ETO elleni győzelmére, de úgy látszik, hogy Kis Károly alakulatának vannak nehézségei a góltermelés kapcsán.

A Szpari szerintem egyszerűen többet fog rúgni.

️⚽️


Dorog – Szombathely D

A Dorog, az elvárásokhoz képest egyszerűen jól szerepel. Az utolsó napon kölcsönvették azt a Hajdú Rolandot, aki eddig jobbára az FTC II-es alakulatában az NB3-ban edződött.

A Haladásnál nincs új igazolás, de van sérülésből visszatérő kulcsember, nevezetesen Devecseri Szilárd.

Véleményem szerint a két együttes nem fog bírni egymással. Döntetlent várok a találkozótól.

️⚽️


Budafok – Tiszakécske H

Én személy szerint a Budafoktól többet vártam. Az első forduló után sorra vitték el a tippjeimet. Először egy vereség a Csákvár ellen aztán döntetlen a Szeged ellen majd vereség a Vasas ellen és aztán a semmiből megverik a Dorogot, hogy aztán legvégül egy siófoki döntetlent érjenek el. A szegedhez hasonlóan nagyon közepesen teljesít, a keretéhez képest talán túlságosan is.

Kecskemétiek talán már hallották is, hogy a Tiszakécske új edzőt szerződtetett Visinka Ede személyében. Nem lesz hálás feladata az biztos. A Tiszakécske nagy valószínűséggel az egyik kieső csapat lesz annak ellenére, hogy ők is rendelkeznek egy két első osztályt is megjárt játékossal. Lehet, hogy Ede megtáltosítja őket, hosszú a szezon, de nem valószínű hogy sikerül elkerülni a kiesést.

A Budafok hazai pályán győzedelmeskedni fog.

️⚽️


Békéscsaba – Soroksár V

Békéscsabán valami nagy gond lehet. Nem elég, hogy nyeretlenek, egyértelműen látszik, hogy nem is találják magukat. A válogatott szünet alatt úgy látom nem adják fel, szeptembert is egyből egy edzőmérkőzéssel kezdik, egy NB3-as ellenféllel.

Lipcsei Péterék sincsenek mindemellett sokkal jobb szerepben. A nálunk elszenvedett pofon után nem nagyon térnek magukhoz és habár az ETO elleni döntetlen reményt adott nekik, továbbra is jócskán alulmúlják az elvárásokat. A Szpari ellen végre először hazai pályán játszottak, és az összefoglalóból az jött le, hogy Lipcsei végre megtalálta a megfelelő csapatösszhangot a sok rotálást követően.

Véleményem szerint Lipcseiék végre megszerzik első győzelmüket idegenben.

*Kulcsjátékos: inkább a Soroksár részéről lesz Csernik Kornél és a Fradi-tól frissen kölcsönvett Redzic Damir amennyiben már pályára lép

️⚽️


Győr – DVTK V

Az ETO formája kiszámíthatatlan. A fölényes Budaörsi győzelmük után két „alsóházi” meccsen 1 pontot gyűjtöttek. Hiába vannak Győrben meghatározó játékosok, Klausz László együttese nem találja az összhangot. Az átigazolási időszak utolsó napján azonban még húztak egy nagyot és kölcsönbe elhozták a rutinos Vernes Richárdot a Vasas-tól, aki beáll az egyébként is erősnek mondható támadósorba, Priskin Tamás és Bacsa Patrik mellé. Az Ajka elleni mérkőzésen a 90+4 percben kiállították az ETO kapusát így a DVTK ellen minden bizonnyal egy ifjonc fog a kapuban állni.

A DVTK a Pécs elleni sima 3-0-ról készülhet erre a találkozóra, amit minden bizonnyal komolyan is fognak venni. Kondás Elemér csapat sem feltétlen úgy teljesített ez idáig ahogyan várták, vagy tervezték. El kell indulniuk, hogy ha biztosan fel akarnak jutni a végén. Az átigazolás utolsó napján még egy nagy fogást ők is bejelentettek Bertus Lajos személyében, akit talán nem kell bemutatni a Kecskemétieknek.

Küzdelmes meccs lesz, de szerintem a DVTK nagyobb akarta fog győzedelmeskedni.

️⚽️


Pécs – Csákvár  D

A Pécs eddigi eredményeivel inkább az alsóházba húz. Nem gondolom, hogy a középmezőnynél egyébként magasabb elvárások lennének, amibe belefér az itt-ott elhullajtott pontok és döntetlenek.

A Csákvár 3 hetes szünetről fog visszatérni így feltételezhetően kellő idejük volt felkészülni az ellenfél játékából. Ha azt a formájukat viszik magukkal, amit ellenünk is mutattak a második félidőben, komolyabb esélyük is lehetne, de szerintem a bajnoki kihagyás visszaüt nekik. Utolsó napon még két játékos érkezett hozzájuk, de nem lesz könnyű sorsolásuk, hiszen az ETO-val, illetve a Nyíregyházával is találkoznak egymás után.

Nem bízom egyik csapatban sem, szerintem döntetlennel fog zárulni a találkozó.

️⚽️


Szolnok – Vasas  V

A Szolnok belement a Csákvár halasztási kérelmébe, ami nem biztos, hogy kifizetődő lesz. Csábi József jól felkészítette csapatát mivel továbbra is veretlenek (3-2-0). Legutóbb pont a DVTK elleni TV-s meccsen arattak sima 2-0 győzelmet. Látszik, hogy egy rutinos mester, ha jól összehangolja csapatát, nagyon veszélyes tud lenni. Ebben talán egy kicsit ránk hasonlítanak.

A Vasas nehéz meccset játszott ellenünk. Látszódott, hogy mi az amivel nem bírnak, és habár végül összejött nekik a gól, sokáig az is benne volt a pakliban, hogy haza pályán kikapnak. A keretük jócskán felülmúlja a legtöbb NB2-es csapat keretét, így tehát a 6. hely egy kicsit ellentmondó. Kuttor Attilának lesz dolga az ősszel, hogy feltornázzák magukat. A válogatott szünetben egyből fel is veszik a kesztyűt és egy ukrán első osztályú klubbal (FC Mynai) játszanak edzőmeccset.

A Szolnoknak szerintem nem jön ki jól a hosszabb szünet és a Vasas idegenben győzni fog.

️⚽️


Kecskemét – Siófok H

Nem akarok elfogult lenni. Egyszerűen szeretem a csapatunkat és azt a szakmai munkát, amit Szabó Istvánék mögé tesznek. Az első meccsen megtapasztaltuk, hogy milyen iram kell és azóta stabilan hozzuk.

A Siófok 6 meccs óta veretlen és nyeretlen is egyben. Ne tévesszen meg senkit az a 6 pont, ez a csapat akkor is egy masszív kis csapat.

Mi játsszuk a jobb focit, és itthon tartjuk a 3 pontot!

️⚽️


Szeged – Szentlőrinc D

A Szeged az NB2 mértani közepe. A tabellán a 10. helyen áll (2-2-2) 8 ponttal. Voltak szebb és voltak gyengébb találkozóik is. Valószínűleg ez lesz rájuk jellemző végig, és a Péccsel párhuzamba együtt fognak a középmezőny végén harcolni. Az átigazolás végén még megszerezték egy éves kölcsönre Horváth Krisztofert, akinek játékjoga jelenleg a Seria A-ban szereplő Torino-nál van és aki már be is mutatkozott az Olasz kupában.

A Szentlőrinc kellemes meglepetés hiszen továbbra is veretlen, illetve legutóbb megszerezte első győzelmét a III.ker elleni kiütéssel. Az összefoglalót megnézve azt is el lehet mondani azért, hogy minden össze is jött nekik, éppen ezért úgy gondolom, hogy a Szeged erős ellenfél lesz számukra.

Döntetlent várok a találkozótól.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Aki az első húsz forduló után december közepén az összesített verseny élén áll a klub jóvoltából egy KTE sálat kap, a második helyezett pedig egy olyan téli sapkát a Peller és Társa Gépihímző Bt.-től, amire a KTE logóját ráhímezik. Az év végi összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezt kap a KTE-től, a második helyezett Pelleréktől egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után perceken belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, a csapatok formamutatói,
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 16:00


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:

III.ker TVE – Budaörs
Nyíregyháza – Ajka
Dorog – Szombathely
Budafok – Tiszakécske
Békéscsaba – Soroksár
Győr – DVTK
Pécs – Csákvár
Szolnok – Vasas
Kecskemét – Siófok
Szeged – Szentlőrinc

____________________________
A heti tippjáték végeredménye:

38 hozzászólás “NB2-es TIPPMIX ≻ 7. forduló” bejegyzéshez

  1. II.ker TVE – Budaörs D
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske V
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK H
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  2. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka V
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár D
    Szolnok – Vasas H
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc V

  3. III.ker TVE – Budaörs D
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas D
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  4. 3.ker – Budaörs H
    Nyiregyháza- Ajka H
    Dorog- Haladás V
    Budafok- Tiszakécske D
    Béksécsaba- Soroksár D
    Győr- DVTK D
    Pécs- Csákvár H
    Szolnok- Vasas V
    KTE- Siófok H
    Szeged- Szentlőrinc H.

  5. III.ker TVE – Budaörs D
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely H
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas D
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  6. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka D
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár D
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  7. III.ker TVE – Budaörs: D
    Nyíregyháza – Ajka: H
    Dorog – Szombathely: V
    Budafok – Tiszakécske: H
    Békéscsaba – Soroksár: H
    Győr – DVTK: V
    Pécs – Csákvár: H
    Szolnok – Vasas: V
    Kecskemét – Siófok: H
    Szeged – Szentlőrinc: D

  8. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka D
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok D
    Szeged – Szentlőrinc D

  9. III.ker TVE – Budaörs v
    Nyíregyháza – Ajka h
    Dorog – Szombathely v
    Budafok – Tiszakécske v
    Békéscsaba – Soroksár h
    Győr – DVTK H
    Pécs – Csákvár h
    Szolnok – Vasas v
    Kecskemét – Siófok h
    Szeged – Szentlőrinc h

  10. III.ker TVE- Budaőrs V
    Nyiregyháza- Ajka H
    Dorog-Szombathely D
    Budafok-Tiszakécske H
    Békéscsaba-Soroksár D
    Győr-DVTK D
    Pécs-Csákvár D
    Szolnok-Vasas V
    Kecskemét-Siófok H
    Szeged-Szentlőrinc H

  11. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár V
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas H
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc V

  12. III.ker TVE – Budaörs D
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas D
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  13. III.ker TVE – Budaörs D
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc D

  14. III.ker TVE – Budaörs D
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske D
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc D

  15. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár D
    Szolnok – Vasas D
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  16. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  17. III.ker TVE – Budaörs H
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske V
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK H
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  18. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc V

  19. III.ker TVE – Budaörs H
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely H
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas D
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc V

  20. III.ker TVE – Budaörs H
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK H
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas H
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc D

  21. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely H
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK H
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc D

  22. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely H
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár D
    Szolnok – Vasas H
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc D

  23. III.ker TVE – Budaörs D
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár D
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

    1. III.ker TVE – Budaörs D
      Nyíregyháza – Ajka H
      Dorog – Szombathely V
      Budafok – Tiszakécske H
      Békéscsaba – Soroksár D
      Győr – DVTK V
      Pécs – Csákvár H
      Szolnok – Vasas H
      Kecskemét – Siófok H
      Szeged – Szentlőrinc V

  24. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka D
    Dorog – Szombathely H
    Budafok – Tiszakécske D
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc V

  25. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske V
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár D
    Szolnok – Vasas H
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc V

  26. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka D
    Dorog – Szombathely H
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár V
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár V
    Szolnok – Vasas H
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc D

  27. III. ker TVE – Budaörs H
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely H
    Budafok – Tiszakécske D
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas D
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc D

  28. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár V
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok D
    Szeged – Szentlőrinc D

  29. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár V
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc D

  30. III.ker TVE – Budaörs 2-1
    Nyíregyháza – Ajka 0-0
    Dorog – Szombathely 0-1
    Budafok – Tiszakécske 1-0
    Békéscsaba – Soroksár 1-2
    Győr – DVTK 2-1
    Pécs – Csákvár 1-0
    Szolnok – Vasas 0-1
    Kecskemét – Siófok 1-0
    Szeged – Szentlőrinc 3-0

  31. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas H
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  32. III.ker TVE – Budaörs V
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas D
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  33. III.ker TVE – Budaörs H
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely H
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK V
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas H
    Kecskemét – Siófok D
    Szeged – Szentlőrinc D

  34. III.ker TVE – Budaörs H
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske D
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK H
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  35. III.ker TVE – Budaörs D
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely D
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár D
    Győr – DVTK D
    Pécs – Csákvár V
    Szolnok – Vasas V
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

  36. III.ker TVE – Budaörs H
    Nyíregyháza – Ajka H
    Dorog – Szombathely V
    Budafok – Tiszakécske H
    Békéscsaba – Soroksár H
    Győr – DVTK H
    Pécs – Csákvár H
    Szolnok – Vasas D
    Kecskemét – Siófok H
    Szeged – Szentlőrinc H

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.