Miért nem a DVTK-KTE meccset adja a tévé?

Joggal merül fel a kérdés a szurkolókban. Csapatunk remekül játszik, erre a látványos gólokban gazdag játékra biztos kíváncsi lenne nemcsak az a pár száz néző, aki a helyszínem van, hanem sokkal több is.

Ha lentebb görgetsz igyekszünk megmutatni a lehetséges választ a kérdésre.

…..

Július huszadika körül ki kellett alakítani az augusztusi tévés közvetítési tervet. Annak érdekében, hogy minél több nézőt a képernyők elé tudjanak ültetni olyan csapatok meccseit igyekeztek kiválasztania fordulókban, amelyekben feljutásra esélyes csapatok játszanak, így várhatóan nagyobb nézettséget generálnak. Kivételt képez az első forduló, mert akkor valószínűleg nem találtak a DVTK-Budafok-Vasas triónak érdekes meccsét. A következő képen láthatjuk bal oldalon e havi meccseinket, jobb oldalon abban a fordulóban a tévéseket.


Miután híre ment, hogy a Kecskeméti TE látványos, nézőcsalogató focit játszik ezt remélhetőleg figyelembe viszik a hamarosan kialakítandó szeptemberi közvetítési terv elkészítésénél, és a fordulónként közvetítendő egy tévés meccs egyike reméljük KTE meccs lesz. Nézzük a szeptemberi fordulókat:

Legnagyobb esély a 8. fordulóban lesz arra, hogy az M4-en látható legyen KTE meccs, mert akkor a Budafokot fogadjuk. Sajnos abban a fordulóban lesz a Dió-Nyír1 keleti rangadó is, ami valószínűleg nagyobb tömegeket vonzana, és az lesz a tévés meccs. Ezért valószínűleg csak a 10. fordulós KTE-Pécs meccsben reménykedhetünk, ha addig a Pécs magára talál és előző évi önmagát adja. Igaz abban a fordulóban is lesz a Vasas-Nyíregyháza összecsapás, de nem kell mindig azt a 3 csapatot favorizálni, mutatni kellene az első forduló után újra egy jó kis vidékrangadót!