NB2-es tippjáték indul csütörtökön

11 éve annak, hogy 2010 nyarán elindítottuk tippjátékunkat. Az első évről nem találtam emlékképet a webarchívumban, de a második év első játékra történő felhívást sikerült felkutatni, amit megtalálsz ide klikkelve. Abból lehet tudni, hogy ez az előző évben is volt tippjáték, hogy a poszt végén ismételt tippelésre biztatják az olvasót. „Tessék idén is bőszen tippelgetni, mert az jó! Na meg le lehet győzni minket megint :D” Akkor még külön versenyt vívtak az oldal szerkesztői (CaNcOe, LaszloUr, nbcee és Nitro32) a szurkolókkal.
Érdekes, hogy akkori NB1-es ellenfeleink közül több most is abban a bajnokságban szerepel, ahol mi.

Lentebb az indulásról, az előző évekről, és a most induló tippjátékról olvashatsz.

sd⚽️

A képen az említett második tippjáték-év végeredményének élmezőnye látható. Öten biztosan napjainkban is rendszeres résztvevői a játéknak, ők kontrapeter, pepemacko, TibiRobi, Laosz és PingWin.

A játék első pár évében a nepsport.blog adott helyet a Lila Ködnek. A képen jelzett évben az év végén felajánlottak 4 pólót a tippjátékban legjobb helyezést elérőknek. Ezek közül nekem is jutott egy, amit csak 2-3 éve tudok használni, ugyanis eddig ‘hasban szűk’ volt. 😉

Mindig abban a bajnokságban játszottuk tippjátékunkat, amelyikben Kecskemét csapata szerepelt. A tippelők évenkénti átlagos száma: [17, 20, 25, 27] ez NB1; [12, 16, 20] ez megye1; [25, 28, 37] ez NB3 volt. /a legelső évről nincs adat/

10 évig gól-totóztunk, legutóbbi bajnokságban tippmixet játszottunk. Minden eddiginél negyedével több játékos volt az előző évben, úgy tűnik a TIPPMIX jobban tetszik a tippelőknek, mint a góltotó.

Ebben az évben is tippmixelünk majd. A meccseknél csak a győztes, vagy a döntetlent kell megjelölni, és aki eltalálja a meccsirányt annak megfelelően több, vagy kevesebb pontot kap a játékos, hogy az eredmény mennyire nem várt, vagy ‘papírforma’ volt.

Hétvégi forduló esetén csütörtökön ebéd után, szerdai fordulónál hétfő délben már elérhetővé igyekszünk tenni a forduló tippjátékának posztját, így több, mint 48 óra áll mindig rendelkezésre, hogy a forduló nyitómeccséig tippjeiteket megtegyétek.

A pontokat összesítjük, ez adja a forduló sorrendjét. Aki a fordulóknak legalább felében tippel automatikusan az összesített verseny résztvevője is lesz, az összesített verseny sorrendjét a megszerzett pontok átlagszámításával határozzuk meg.

A fordulók eredményhirdetése a forduló utolsó meccs végeredményének megérkezése után másfél-két perccel várható, kivéve ha az utolsó meccs a KTE hazai (vagy szolnoki, kécskei) meccse, mert akkor kell egy kis idő, amíg a meccsről hazaérek és az összesítés elkészül. Várhatón több hétfői tévés meccs lesz, így az lesz az adott forduló utolsó meccse, és csak az után lesz akkor a tippjáték heti versenynek eredményhirdetése.


Nyeremény a jól tippelőknek eddig csak egyszer járt, de a következő évben is díjazzuk a legjobbakat.
Aki az első húsz forduló után december közepén az összesített verseny élén áll a klub jóvoltából egy KTE sálat kap, a második helyezett pedig egy olyan téli sapkát a Peller és Társa Gépihímző Bt.-től, amire a KTE logóját ráhímezik. Az év végi összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezt kap a KTE-től, a második helyezett Pelleréktől egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)


Lehet hegyezni a ceruzákat, varászgömböt előkészíteni, mert csütörtök ebéd után indul a tippjáték.
Első körben ezekre a meccsekre kell majd tippelni a hétvégén: