Téli edzőmeccsek, játékoskeret

Vasárnap folytatódik a bajnoki pontvadászat. Tekintsünk vissza az edzőmeccsekre, és nézzük meg milyen kerettel vágunk neki a tavasznak.

Felkészülési meccsek:

A képen a téli edzőmeccsek eredményeit láthatjuk. Reméljük, hogy ez a másfél hónapos felkészülés elegendő volt arra, hogy újra formába lendüljenek a fiúk, és ott folytassák a pontgyűjtést, ahogyan december elején abbahagyták.


Játékoskeret:

A képen a jelenlegi alapkeret látható, a kép jobb szélén adat arról mikor és honnan igazolt ide, a két info közötti szám azt jelzi, hogy hány idényt/évadot töltött már nálunk. ‘Rangidős’ Mészáros kapus, de ha jobban belegondolunk akkor egyik régi-új játékosunk Koszónak jár e cím. Erről majd lentebb bővebben.

Távozók: Kerekes Krisztián (Tiszaújváros), Szalai József (Vasas)

Érkezők: Koszó Balázs (BKV Előre), Nagy István (Ajka), Kotroczó Péter (FTC U19)

A csatársorból távozott két ember, a védelembe és a középpályára érkezett erősítés. Gólszerzéssel ettől függetlenül talán nem lesz gond, mert a kapusok kivételével már mindenki feliratkozott bajnoki és felkészülési meccseken a gólszerzők listájára.
~ Kotroczó Péter valószínűleg a jövő építésének szándékával érkezett vissza Kecskemétre, vele talán majd csak ősztől számít igazán a szakmai stáb.
~ Nagy István a rutint, stabilitást, irányítást hozhatja a középpályára.
~ Koszónak szintén rutinja, sok éves tapasztalata válhat a csapat hasznára.
Az ‘öreg róka’ Koszó. Fura ezt leírni, hiszen nem is olyan régen még pelyhedző állú ifjú volt, amikor 2007-ben először öltött KTE-mezt, majd apróbb megszakításokkal hét évig volt a csapat védője.

A fenti húszas alapkerethez szükség esetén csatlakozhatnak az utánpótlásból is a kettős játékengedéllyel rendelkezők:
U19: Bányai Dániel, Bodor Bendegúz (kapus), Busa Vajk, Cseh Balázs (kapus), Csúri Dájmond, Dos Reis Teixeira Edmilson, Faragó Bence, Jakó Dávid, Kuchta Benedek, Kotroczó Péter, Perlaki Szilárd
U17: Gyarmati Ferenc

A szakmai stáb véleményével egyezik a szurkolók meglátásával is arról, hogy nagy átalakítás nem szükséges most a csapaton. A mellékelt képen látható kördiagram a Lila Köd facebook-oldal olvasóinak véleményét tükrözi:


Holnap egy kis bajnoki visszaemlékezésre vállalkozunk, azzal próbálunk hangolódni a hétvégi fordulóra.