A forduló és a tippjáték közös értékelése ~ #20.

Lehetett gyanítani a forduló előtt, hogy sok döntetlen lesz, de azt azért nem gondoltuk, hogy a meccsek felén megosztozkodnak a csapatok a pontokon.

Nézzük a csapatok és a tippjátékosok teljesítményét, eredményeit:

A képről a forduló eredményein kívül a heti legjobb tippjátékosok nevei is leolvashatók.
Nézzük előbb a csapatokat:

Paks II. – Kozármisleny 2:1
Nagyon ikszes meccsnek látszódott, de hiába volt masszív, erős a vendégcsapat, az atomvárosi fiatalok otthon tartották a pontokat.

Újpest II. – Taksony 0:0
Másik „döntetlen-ízű” találkozó, ezen be is jött ami várható volt, gól nélküli meccsen 1-1 pont jutott mindkét csapatnak.

Majos – Körösladány 1:1
Érik már nagyon az első győzelem a majosiaknak. Főleg most, amikor a másik újonc harmatgyenge formában van, de nem sikerült a 3 pontot begyűjteniük a hazaiaknak, iksz lett a vége.

Monor – Dabas-Gyón 1:1
A hazaiak ingadozó formájuk miatt nincsenek elkelőbb helyen a tabellán, a gyóniak idegenben harmatgyengék, de az utóbbi időben vitézkednek, így várható volt a döntetlen, ami be is jött.

Dabas – ESMTK 1:1
A Dabas otthon, a Liza idegenben nem kapott még ki. Maradt is ez a mutató, ha nem is békésen, de megosztoztak a pontokon a csapatok.

Dunaújváros – Szekszárd 2:1
A korábbi években sokkal jobban teljesítő hazaiaknak élet-halál kérdés volt ez a meccs, mert pontvesztéssel nagyon nehéz helyzetbe kerültek volna. A szomszédvári csaták mindig nagy küzdelmet hoztak eddig, és igaz, hogy a szekszárdiaknak is égetően szükségük lett volna a pontokra, de ma a DPASE volt a jobb.

Szegedi VSE – Hódmezővásárhely 0:0
Csongrádi helyi rangadó, rang nélkül, mert mindkét csapat a tabella veszélyes területén helyezkedik el. Gólt egyik csapat se szerzett, 1-1 pont jutott mindkét gárdának amivel egyik sem került előrébb.

Rákosmente – Vác 1:3
Jobb csapatnak véltük a hazaiakat annál, mint amit pozíciójuk mutat a tabellán. Vezettek is, de egy öngóllal egalizáltak a váciak, majd szépen bedarálták az RKSK-t.

Iváncsa – Honvéd II. 3:0
Néhány itt is döntetlent reméltünk, hogy nagyobb pontkülönbség legyen a KTE és az Iváncsa között, de egyértelműen kijött a két csapat közötti különbség a hazaiak javára.

Kecskemét – FTC II. 3:1
Legalább annyira vártuk ezt a meccset, mint az egy héttel ezelőtti Iváncsa ellenit. Legtöbben hazai győzelemre vettük a meccset (no igen, a lila köd 🙂 ). A meccs elején két gólt szereztek a hazaiak, és a meccset végig kezükbe tartva megszerezték a 3 fontos pontot.


Régen nem látott gyenge eredményt értek el a tippelők, a többség csak 3 meccs végkimenetelét találta el. Ezek azok, ahol az ODDS sorban zöld háttérszínűek (ami jelzi a legtöbb tippelő által várt eredményt) az ODDS értéket is tartalmazó mezők, mivel az ODDS-érték csak a győztes neve alatt (döntetlennél a D betű alatt) marad meg. Csak az Újváros, az Iváncsa és a KTE meccsének irányát találta el a legtöbb tippelő.


Egy játékos talált el hét meccset, hárman hatot,
köztük heti tipp-posztunk írója is, ők végeztek a heti játékban az élen.
Gratulálunk Laosz, peter65, NYICSENKO és Macilaci eredményéhez!