KTE és Iváncsa ~ meccs-statisztikák

A két csapat eddig négyszer találkozott egymással: egyszer a lilák nyertek, kétszer a piros-fehérek és egyszer (legutóbbi tavaszi meccsen) megosztoztak a pontokon.

Nézzük hogyan sikerült a csapatoknak az eddigi őszi pontvadászat, milyen előjelekkel várják a vasárnapi meccset:

ᴬ ᵏᵉ́ᵖ ᵃˡˢᵒ́ ʳᵉ́ˢᶻᵉ́ⁿ ᵃ ʰᵃᶻᵃⁱ⁻ᵛᵉⁿᵈᵉ́ᵍᵗᵃᵇᵉˡˡᵃ⸴ ᵉ́ˢ ᵃᶻ ᵃˡᵃᵗᵗᵃ ˡᵉ́ᵛᵒ̋ ᶠᵒʳᵐᵃ⁻ᵗᵃᵇᵉˡˡᵃ́ᵏ ᶠᵒʳʳᵃ́ˢᵃ⠘ ᵉʳᵉᵈᵐᵉⁿʸᵉᵏ‧ᶜᵒᵐ

Legfölül a két csapat összes őszi meccsének végeredménysora látható zöld háttérszínnel a győztes meccsek, sárgával a döntetlenek, pirossal a vereségek.
A KTE rosszul indította az évet, mert rögtön az elején elpotyogtatott hat pontot, majd magára talált és hetes győzelmi sorozattal. Ezután egy 3-4 meccses hullámvölgyet követve úgy tűnik újra sínen van a csapat.
Az iváncsaiak első nyolc meccsükön mindegyiken begyűjtötték a 3 pontot, az azt követő 9 meccsnek viszont több, mint fele döntetlen, 3 győzelem és egy vereség is becsúszott az SZVSE ellen.
A két csapatot összehasonlítva a vendégeknek az ősz első fele, a hazaiaknak az ősz második fele sikerült jobban.


Nemcsak a helyezés miatt, de az alapján is rangadó lesz vasárnap a Széktóiban, hogy a vesztett pontok tekintetében egyenlően áll a két csapat.
Az elmúlt hat fordulóban mindkét gárda találkozott az újvárosiakkal, itt az Iváncsa jött ki jobban, és mindketten meccseltek a szegediekkel, ebben a párosításban a KTE szerzett több pontot, mint az Iváncsa.


A hazai meccsek tekintetében a KTE vezeti a képzeletbeli tabellát ~ az idegenbeli eredmények alapján az Iváncsa 3.


Legutóbbi öt forduló összesített eredménymérlege alapján a KTE első, az Iváncsa nyolcadik.
Legutóbbi öt hazai meccsén a kecskemétieknél egyik csapat se gyűjtött több pontot.
Utolsó öt idegenbeli meccsek képzeletbeli tabelláján az Iváncsa nincs az első nyolc között.

Ezek csak számok. A lényeg, hogy melyik csapatnak hogyan sikerül felkészülni a másikból, hogyan sikerül az ellenfelet hatástalanítani, hogyan tud, ha csak egy góllal is a másik fölé kerülni.

Vasárnap meglátjuk.