Az előző fordulóban és két héttel korábban is egészen jó tipperedmények voltak a zárómeccsig, amikor már csak a KTE hazai meccse volt hátra a tabella hátsó harmadában tanyázó csapat ellen, ami ugye sima hazai ….. de másodszor sem sikerült behúzni a győzelmet a liláknak, a tippelők pedig pont nélkül maradtak. Minden sorozat megszakad egyszer, reméljük ez is.

No de nem mindig lilákról szóljon a hír, ezúttal egy igazi ESMTK fan írja le nekünk miért azt az eredményt várja a forduló meccsein, amire tippjét teszi. Lássuk hát:

Honvéd II. – Dabas __ V
A Honvéd fiataljai nem fognak bírni a Dabassal.

Taksony – Kecskemét __ V
A Taksony nem remekel hazai környezetben, 8 meccsből mindössze 9 pontot tudott szerezni. A Kecskemét nagyon jó csapat, nem hiába állnak ott, ahol, így nem kérdés, hogy elhozzák a három pontot Dunaharasztiból.

Körösladány – Kozármisleny __ D
Remekül helyt áll a Békés megyei újonc az NB III.-ban, bár hazai pályán nekik se megy olyan jól. A Kozármisleny idegenben jól teljesít, de ezen a mérkőzésen pontosztozkodás lesz szerintem.

Dabas-Gyón – FTC II. __ V
A Fradi fiataljai nem fognak kegyelmezni a gyóni csapatnak.

ESMTK – Paks II. __ H
A 14. fordulóban végre megtört a hazai pálya átka, és nyerni tudott otthon a Liza. Öt forduló óta veretlen az erzsébeti csapat, így nem lehet más, mint hazai győzelem.

Szekszárd – Újpest II. __ D
Két hektikus gárda csatája lesz, ahol 1-1 ponttal gazdagodnak a csapatok.

Hódmezővásárhely – Majos __ H
A Majosnak erős az NB III.-as bajnokság. A hazaiak otthon tartják a három pontot.

Vác – Monor __ V
Számomra mindkét csapat idei teljesítménye meglepő eddig. A Monort erősebb csapatnak gondolom és elhozza a három pontot.

Iváncsa – Dunaújváros __ H
Az eddig veretlen Iváncsa fogadja azt a Dunaújvárost, aki kezd magára találni, de sok babér nem fog teremi a vendégeknek.

Rákosmente – Szegedi VSE __ H
Két gyengélkedő csapat csatája lesz. A fővárosiak jönnek ki jobban belőle, így otthon tartják a három pontot.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy az X alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Igyekszünk az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után fél órán belül a tipp-poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a megszerzett pontok szerinti tabellasorrend,
a csapatnevek után az őszi fordulók meccseinek eredményessége -a formamutatók- háttérszínjelzéssel láthatók:


Ebben a fordulóban ezek a pontszámok szerezhetők
a csapatok győzelme esetén, döntetlennél az D alatti értéket kapjátok:Tippelési határidő: vasárnap 11 óra


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Honvéd II. – Dabas
Taksony – Kecskemét
Körösladány – Kozármisleny
Dabas-Gyón – FTC II.
ESMTK – Paks II.
Szekszárd – Újpest II.
Hódmezővásárhely – Majos
Vác – Monor
Iváncsa – Dunaújváros
Rákosmente – Szegedi VSE


A heti játék végeredménye: