Holnap délután újra tippverseny

Folytatódik a TIPPMIX a kte.taccs.hu oldalán, és természetesen játszunk majd a következő hét közepén és a többi hétközi fordulóban is. A szerdai fordulók tippversenykiírását hétfő kora délután keressétek majd, a hétvégi fordulókét pedig szokás szerint csütörtökönként délután 2-3 óra körül.

Nézzük a következő forduló tippelőzetesét:

A kép tetején a vasárnapi párosításokat látjuk, alatta a kimenetelekre kapható oddsokat. Most még bármi lehet, zöld az egész eredményjelző tábla, de a forduló végén csak egy oszlop marad meccsenként zöld, a nyerő oszlop az lesz, csak akkor kapsz pontot, ha ide tetted tippedet, neved sorában az 1-es zöld háttérben van.

Heti tippelőnk inkább a várható eredményeket részesítette előnyben, zömében a biztosra ment, csak két meccsen tett a legmagasabb oddsot adó meccskimenetelre.

Ha a legmagasabb oddsok bejönnének valakinek, azzal 26,9 pontot szerezne; ha a legalacsonyabbak, akkor 16 pontot. E heti első tippelőnk (a tipp-poszt tartalmi részének írója) teljes telitalálat esetén 18,3 ponttal gyarapodna, tehát inkább a biztosabbnak látszó eredményeket tippelte, mert az alsó értékhez van közelebb. Most még persze nem tudjuk, nem tudhatjuk mi lenne a jó döntés, vasárnap este kilencre viszont minden tisztázódik.

Holnap délután tehát tippverseny, addig is lehet a fenti párosítások esélyesein morfondírozni. Ehhez segítséget adhat a kép alsó része. Bal szélén az a nyolc csapat akik az első körben nyertek, középen akik egy pontot szereztek, jobb oldalon pedig azok, akik pontatlanok maradtak a hétvégén.

Lehet tehát kalkulálgatni, számolgatni, ismerőst hívni a játékba holnap délutánig, azután tippelni pedig most is vasárnap 11 óráig lehet majd.