Az első hét forduló mérlege, a következő négy meccs esélylatolgatása.

Hét meccsen vagyunk túl, a tabellán előttünk lévő három csapattól sajnos nem szereztünk pontot, a mögöttünk álló eddigi ellenfeleinktől szinte minden pontot sikerül megszerezni. Nézzük mi várható a következő négy bajnoki meccsen:

Következő négy ellenfelünk több hellyel mögöttünk helyezkednek el a tabellán, ezért joggal bizakodhatunk abban, hogy sok pontot szerzünk majd ellenük, az azt követő négyes csoport közel azonos teljesítményt nyújtott eddig, mint mi.

A hétvégi kupaforduló utáni héten fogadjuk a tabella utolsó helyén két ponttal álló Dunaharasztit, megyünk a gyengélkedő Dabashoz, fogadjuk a harmadik vonalban korábban fix negyedik Dunaújvárost (akinek idén nagyon nem megy a játék), majd a kelenföldiek vendégei leszünk a fővárosban. Ebből a sorozatból kellene jól kijönnünk, és akkor megközelítenénk a dobogót.



Következő ellenfeleink eredménymutatói között érdekes hogyan alakultak meccseik, félidőben, azután mi lett a végeredmény.

forrás: eredmenyek.com

A Haraszti leggyakrabban (5 alkalommal) már szünetben is vesztésre állt, és maradt is vesztes a meccs végére is, a dabasi csapatnál is hasonló a képlet. Az újvárosiak eredménysora nagyon szétszórt, de az dominál, hogy szünetben vezettek, de a végére pont nélkül maradtak. A KELEN SC szünetben leggyakrabban még döntetlenre állt, de vereség lett a vége.



Szoros a tabella. Pécsi vereségünk ellenére nem csúsztunk lentebb a tabellán, de az előttünk állók megléptek, a mögöttünk állók közül páran felzárkóztak, sokkal tömörebb lett a középmezőny.

forrás: https://adatbank.mlsz.hu/club/52/0/21038/30/194329.html

A következő fordulóban a kijelölt csapatok közül bármelyik elénk tudna kerülni, ha ők nyernek, mi pont nélkül maradunk. Mindegyik természetesen nem tudná beelőzni minket, mert két páros is egymás ellen játszik, és emiatt mind ugye nem tud 3 pontot szerezni. 🙂

Nagyon szoros a középmezőny, a következő négy meccs eldönti, hogy tapadunk, közelítünk a dobogósokhoz, vagy lentebb lavírozunk a tabellán.

Hajrá lilák, hajrá KTE!