A 24. forduló értékelése.

Már csak hat kör maradt a bajnokságból egyre jobban kikristályosodik melyik csapatok végeznek a dobogón, és kik a kiesőhelyeken.

Ezek voltak a tegnapi játéknap eredményei:


Lássuk kinek mit eredményezett a tegnapi forduló:

Ha már ‘véletlenül’ van egy tabella, amin látható az összes csapat összes tavaszi meccsének eredménye ezen nézzük meg kinek mennyire volt eredményes a húsvét vasárnap.


A Szeged-Grosics hozta a kötelezőt, a már szinte biztos kiesőnek tekinthető vásárhelyiek otthonából elhozta a három pontot. Az éllovast követő három csapat ikszelt, ezzel eléggé szellős lett itt a tabella. Meglepő módon sorozatban harmadszor betlizett a Honvéd második csapata, még meglepőbb, hogy a Dabas ellen, ennél is érdekesebb, hogy öt gólt kaptak! A Taksony és a Dabas győzelmével besorolt a kispestiek mögé, velük együtt harcolnak a dobogó mögötti legelőkelőbb helyezésekért. A KTE és a Pécs is olyan csapatot vert meg, akik 4 ponttal voltak előttük, így ez a négyes szorosabbra került egymáshoz, közéjük ékelődött az ikszelő Kozármisleny. A Szekszárdnak egy pécsi iksztől eltekintve csak a táblázat legelején álló csapatok ellen megy a pontszerzés, ezúttal a szentlőrinciektől loptak el egyet. A szekszárdiaknak hat pont a hátrányuk, öt pont az előnyük, úgy tűnik nem babonásak és bebetonozták magukat a 13. , a még éppen csak bent maradó helyre a tabellán.
Hat fordulóval a vége előtt kijelenthetjük, hogy hatalmas bravúrra lenne szükség ahhoz, hogy a Makó, a Paks2 és a Hódmezővásárhely ne végezzen kiesőhelyen.