Ha van kedvetek tippeljetek az osztályozó meccseire.
Mi az amit tudunk a csapatokról:

Mindegyik csapat megnyerte megyéje bajnokságát, egymáshoz viszonyított erősségük ismeretlen, egyedüli támpont az lehet, hogy a megszerezhető pontok mennyi százalékát szerezték meg. Erről itt egy táblázat:

 

Algyőnek nincs licence,  Pécsvárad és Tolna visszalépett, így 3 csapat selejtező nélkül került be az Nb3-ba, ők Sényő, Taksony és Méhkerék. A többi csapatot hét párba sorsolták, ők oda-visszavágós osztályozómeccset játszanak, első meccset 06.09. szombaton fél hatkor, tehát a tippeknek addig be kellene érkezniük.

 

Mit tudunk még?
Az Nb3 foci facebook-csoportban meghirdették a játékot és pár perc alatt ilyen tippek jöttek össze (a végeredmény helyén a számok az adott csapattal a tippelők által “rúgatott” gólok átlaga):

 

Frissítve péntek este fél 11-kor:
Az eddigi tippek összesítése:
A végeredmények még csak kitaláltak, vagyis a tippelők által az adott csapatokkal “rúgatott” gólok száma, hogy számolgasson, dolgozzon a táblázatkezelő. Emiatt az eredményszámítás még nem lehet valós, így azt fedje szombat este nyolcig homály. 🙂
Szombaton fél hatkor kezdődnek a meccsek, addig lehet tippelni. Elég “csak” a végeredményeket leírni a képen látható meccs-sorrendben. /Nem csak itt, hanem az Nb3 foci face-csoportban is fut a játék, azért vannak ismeretlen nevek a táblázatban

 

 

Ezek után a kérdés adott:
mik lesznek a végeredmények holnap délután az osztályozómeccseken?

 

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
REAC – Sárvár
Eger – Balatonfüred
Szajol – Sajóbábony
Komárom – Maroshegy
Nagykanizsa – Nagyatád
Kecskemét – Hajdúböszörmény
Ménfőcsanak – Salgótarján

 

A tippjáték végeredménye:
/máshol is ment a játék, ez összesítés/