forrás: faraz-ronaldo.blogfa.com

1, 2, 3
Ez nem kiszámolás kezdete, hanem az őszi fordulóból hátralévő meccsek, fordulók száma, melyben előbb fogadjuk az ellenünk mindig harcos Félegyházát, megyünk a tabellán mögöttünk álló Kecelhez, a végén jön hozzánk az idén gyengébben szereplő Kalocsa. Két nehezebbnek ígérkező meccs és egy lazább, habár sose lehet tudni, a harmadik is lehet kemény.
Most olyan játékos írja a szöveges tippmagyarázatot, aki a kezdetektől fogva velünk játszik. A legelején gyengébb eredményeket ért el, majd az elmúlt két évben szépen szerepelt, most ismét hullámvölgyben van. Talán ezzel a tippsorral kerül ki ebből a rossz szériából? Pár nap múlva kiderül. Lássuk Diogenes tippjeit:

 

Hektikus, kiszámíthatatlan bajnokság. A tippversenyben szinte mindenki nyert már fordulót, tehát csak a ködöt szurkáljuk. Így indulunk neki a 11. fordulónak.

 

Kiskunhalas – Kecel  1:2
A halasiak mérlege se ilyen, se olyan, mégse unalmas. Vagy győznek, vagy veszítenek, de nyílt sisakkal harcolnak. A Kecel számomra a meglepetéscsapat. Nagyon megy a szekér.

 

Lajosmizse – Harta  3:0
A Lajosmizse kiszámíthatatlan, de látom a fejlődést. Otthon gyengécske, de néha odacsap. A Harta most (majdnem) biztos kiesőnek tűnik és nem is hiszek a feltámadásukban.

 

Kecskemét – KHTK  4:1
Mindkét csapattal elfogult vagyok, hiszen 30 évig Félegyházán éltem. Kecskeméti létem ezt fogja keretbe. A KLC a bajnokság legkiegyensúlyozottabb csapata és ez az egyenletesen jó teljesítmény szép jövőt mutat. Ha a csapat körül mindenki akarja, akkor meg fogják nyerni a bajnokságot. Más verzióról jobb nem is beszélni…
A KHTK olyan, mint a beteg oroszlán. Gyengének látszik, de rendkívül veszélyes. Most azonban nem lesz képes megvillantani a körmeit.

 

Akasztó – Kalocsa  1:1
Nálam ez a meccs „döntetlenszagú”. A Kalocsa annyival jobb, mint amennyit éppen kiegyenlíthet a hazai pálya előnye akasztói oldalon.

 

Jánoshalma – Soltvadkert  3:1
A jánoshalmi lufi lassan kezd leereszteni, de még nem a Soltvadkert ellen. A vadkertiek stabilan rossz teljesítménye nem most fog átmenni felszálló ágba.

 

Kunszállás – Bácsalmás  1:0
Kunszállás? Már csak nevetni tudok a szomszédok kiszámíthatatlanságán. Mint ha figyelnék, hogy mit tippelek és mást játszanak. Mindenesetre a Kunszállás a liften felfelé utazik, a Bácsalmás pedig lefelé halad.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

 

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az előző forduló eredményei, kereszttáblázat, tabella:


 

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kiskunhalas – Kecel
Lajosmizse – Harta
Kecskemét – Kiskunfélegyháza
Akasztó – Kalocsa
Jánoshalma – Soltvadkert
Kunszállás – Bácsalmás

 

 

A heti tippjáték eredménye: