Lassan vége az őszi szezonnak, már csak négy forduló van hátra. A kecskeméti csapat sikeresen behúzta a három pontot Jánoshalmán, így velük szemben már 8 pont az előnyünk, mögöttünk a tabellán a Kecel található tőlünk hat egységgel lemaradva.

Másfél héttel ezelőtt amikor a Hírös-Ép vendégszerepelt a széktói műfüvön találkoztam egy olyan játékossal, aki régebben tippelt velünk, de azután hűtlen lett hozzánk. Természetesen beszélgettünk az aktuális fordulóról is, amelyikről azt mondta szerinte nem fog otthon győzni Jánoshalma a Lajosmizse ellen. És milyen igaza lett, vereséget szenvedtek egy utolsó előtti percben kapott góllal.
Akinek ennyire megy a jövőbelátás annak játszania kell velünk. Rávettem, hogy tippeljen, erre az előző fordulóban egy kivételével  mindegyik meccs kimenetelét eltalálta, és (- bár holtversenyben Koppánnyal, de -) megnyerte az előző heti tippversenyt. Sikerült őt megnyerni a mostani tipp-poszt megírására, így egy régi-új játékos, Minstrel okfejtését olvashatjátok lentebb:

 

Kiskunfélegyháza – Kiskunhalas  2-1
Több sebből vérzik a félegyházi együttes, az eredményei is csalódást keltenek, a keret is változott, ugyanakkor a Kiskunhalas végre megindult fölfelé. A vendégek felé billen a mérleg nyelve, így Koncz Zsoltnak muszáj lesz előhúznia valamit. Elő fog, vagy ha mégsem tud, mert nincs mit, akkor, ezúttal nekik fog befelé pattanni a labda.

 

Soltvadkert – Lajosmizse  3–1
Ugrai Imre, a Soltvadkert edzője a múlt heti győzelmük után egy Bud Spencer filmből idézte a Puffin-lekvár reklámot. Ha már felidézte a nagy pofozkodót, akkor maradjunk az ő filmjeinél. A vadkertiek megint dühbe jönnek.

 

Kecel – Akasztó  3-1
Káprázatosan beindult a Kecel, egyre jobban szárnyal a keceli csapat. Az Akasztó idegnyugtató győzelmet aratott a múlt héten, de a Kecelt nem ők fogják megállítani.

 

Bácsalmási PVSE – Kecskeméti LC  0-6
Vanó Sándor nagy feladatra vállalkozott, amikor a keretét illetően jelentős változáson átesett Bácsalmást elvállalta. Hősiesen, derekasan fognak küzdeni az almásiak, de a második félidő elején rúgott gólokkal a kecskeméti csapat a kedvüket fogja szegni, és a végén megszórja őket.

 

Harta – Kunszállás  1-1
Abszolút háromesélyes, ki-ki mérkőzést vívnak Hartán. Mindkét csapatban vannak fontos hiányzók, ha netán valamelyik csapat többgólos győzelmet arat végül a másik fölött, akkor is nüanszok fogják eldönteni, melyik lesz az.

 

Kiskőrös – Jánoshalma  0-2
Lassan elfogy a Kiskőrös kerete, Biácsi Gábor legfőbb gondja az lesz, hogy hogyan állítson ki tizenegy embert. Az idén kiváló Jánoshalma nagyot küzdött szerdán, a második félidőben bedarálhatják a hazaiakat.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

 

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az előző forduló eredményei, kereszttáblázat, tabella:


 

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kiskunfélegyháza – Kiskunhalas
Soltvadkert – Lajosmizse
Kecel – Akasztó
Bácsalmás – Kecskemét
Harta – Kunszállás
Kiskőrös – Jánoshalma

 

A heti tippjáték végeredménye: