Soltvadkert vs. Kecskemét közös focimúlt

A hivatalos honlapon beharangozót találunk a hétvégi Soltvadkert – KLC-KTE meccshez.
Itt olvashatjuk, hogy ebben az évszázadban eddig négyszer találkoztak a Vadkertiek kecskeméti csapattal. Mérlegünk, 2 győzelem, egy döntetlen egy vereség. A megszerezhető pontok 58 százalékát (7/12) begyűjtöttük.  Egy vasárnapi győzelemmel 67 százalékosra javítható ez az arány. Bizony javítani kellene, mert az előző évszázad második felében sokkal eredményesebb volt a csapat a Soltvadkert ellen.

longsoccer

1950 és 2000 között a KTE 12 alkalommal volt azonos bajnoki osztályban a Soltvadkerttel.
12 győzelem, 10 döntetlen és csak egy vereség a mérleg. Sajnos az az egy vereség itthon és elég csúfos, no de ki emlékszik már arra? 🙂 A fönti pontstatisztikai számítást elvégezve láthatjuk, hogy régebben jobb volt az eredményességünk, mert akkor a megszerezhető pontok háromnegyed részét begyűjtöttük (34/46). Éber olvasó felfedezhette, hogy páratlan számú meccs volt. Igen, 1970-ben éppen átálltak az őszi-tavaszi lebonyolítási rendre. Akkor a tavaszi bajnoki évadot úgy találták ki, hogy mindenki csak egyszer játszik ellenfelével.

A következő táblázatban láthatjuk melyik fordulókban játszott a KTE mostani vendéglátójával, mi lett az eredmény, ki volt a kecskeméti gólszerző, és azt is látjuk a forduló-infó alatt, hogy abban az adott évben hogyan végzett a csapat. Azért csak 1950-ig van adat, mert sajnos még csak addig sikerült begyűjteni a Kecskeméti Te bajnoki eredményeit, az 1912-1949 közötti időszak még hiányzik, de ami késik nem múlik. 🙂

Jó szórakozást a táblázat mazsolázgatásához.

kte-soltvadkert