forrás: tipplap.hu

forrás: tipplap.hu

Május végén mindenki kiábrándult a labdarúgásból, sokan jelezték, hogy a 4 éve futó tippversenyben nem akarnak ezután részt venni. Miért ne?! Mivel többen hiányolták a játékot elindítjuk újra. Természetesen nem az NB1-ről csináljuk a tippversenyt, hanem arról a bajnokságról amelyikben csapatunk szerepel.


Kedves régi és új játékosok!

Kristálygömböket elő, tippelés indul. Most! 🙂

 

A játékszabályok nem változtak.

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt. A befejezett fordulók eredményeit tartalmazó táblázat ennek a lapnak a jobb fölső sarkában a legalsó linken található meg.

~~~~~~

A bajnokságban páratlan számú csapat szerepel, tehát egy mindig szabadnapos, vagyis a táblázat értékelése nehézkesebb, azt kell számolgatni melyik csapatnak van kevesebb vesztett pontja. OK, ebbe ne menjünk bele nagyon, hanem nézzük az előző fordulót és a táblázatot:

 

mlsz

A fenti eredmények az előző fordulóból származnak (mi szabadnaposak voltunk).

Lássuk akkor a harmadik forduló párosításait és tippjeit:

 

Baja – Kecel  1:1
A hazaiak most estek ki a harmadosztályból, a vendégek jelentősen erősítettek az előzö évi ezüstérmes HÍD SC-től. Békésnek egyáltalán nem nevezhető döntetlent várok a meccstől.

 

Kiskunhalas – Kunszállás  2:1
A halasiak kettős győzelemmel kezdték a bajnokságot, a Kunszállás felemás módon: egy vereség után jött egy hazai győzelem. Valamennyivel esélyesebbnek érzem a hazaiakat a győzelemre.

 

Kiskunfélegyháza – Bácsalmás 4:0
A kettős győzelemmel rajtolt hazai bajnokcsapat fogadja a még csak egy pontot szerzett (Soltvadkerten) bácsalmásiakat. Némedi Norbiék ezt a meccset is behúzzák.

 

Jánoshalma – Tiszakécske  1:3
Habár győzelemmel kezdett a Jánoshalma szerintem ők sem tudják majd megállítani a lehengerlő módon (eddig kétszer 6:0) Duna Aszfalt legénységét. A vendéggyőzelemnek csak a mértéke kérdéses.

 

Akasztó – Kiskunmajsa  0:1
Az Akasztó ‘csont-utolsó’, a vendégek tizediket, ez talán egy gól előnyt jelent majd nekik.

 

Kalocsa – Kiskőrös  2:2
A pályaválasztó csapat győzelemmel és döntetlennel rajtolt, míg a vendégek két vereséggel Több van ebben a Kiskőrösben szerintem. Döntetlent várok a meccstől.

 

Soltvadkert – KLC-KTE  1:4
Nem csak a narancs-lila köd mondatja velem, de a két csapat között minimum ennyi a különbség. Szerintem. No de majd meglátjuk …

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelni a facebook profiloddal is tudsz, de megteheted nicknévvel is.
Utóbbi esetben kérünk egy ímélcímet is.

 

Ebben a meccs-sorrendben várjuk a tippjeidet:
Baja – Kecel
Kiskunhalas – Kunszállás
Kiskunfélegyháza – Bácsalmás
Jánoshalma – Tiszakécske
Akasztó – Kiskunmajsa
Kalocsa – Kiskőrös
Soltvadkert – KLC-KTE

 

A szokásos létszám felével, de kettőzött lelkesedéssel kezdtük meg a tippversenyt. A legtöbb pontot egy debreceni (!), és egy C szertorbeli tipp-játékos gyűjtötte be. Grat. nekik!
001