Ellenfélnézőben …

Családlátogatásnak álcázott ellenfélnézőben voltam tegnap Kunszálláson.
Miután a zasszonyt sikeresen lepasszoltam a rokonoknál kimentem a
Kunszállás-Soltvadkert meccsre. A párosítás szerencsés, mert egy hete láttuk, megtapasztaltuk a Kunszállást és így lehetőség volt hozzájuk viszonyítva megnézni következő ellenfelünket. Lássuk hát, mit történt a meccsen:

Előzetesként megemlíteném, hogy egy hete hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Soltvadkert a Bácsalmással, így egy szorosan védekező masszív csapatot vártam Soltvadkertről. Nem ilyen volt. Az első félórában a játék zömében a középpályán folyt, némi hazai fölénnyel, veszélyesebb hazai támadásokkal. A kezdeti puhatolódzás után az első félidő második felében egy veszni látszó labdára kitartóan sprintelő hazai játékos a játékszert beadta és az elalvó vendégvédők között megszerezte a vezetést a Kunszállás. A fordulás csak annyit változott a játék képe, hogy egyre meggyőzőbb lett a hazaiak fölénye, amiből egy érdekes gól született: közelről leadott viszonylag erőtlen lövést a vendégkapus nem tudott megfogni, ‘dadogott’ a kezében a labda, majd becsúsztatta a gólvonal mögé. Ezután már csak hazai támadásokat láthattunk, és egy szép akciógóllal bebiztosították a Kunszállásiak a győzelmet.  A vendégek védekezése mindvégig gyengélkedett, támadásvezetésük szervezetlen volt. Az utolsó percben egy gyors kontrából gólt szereztek ugyan, de ehhez az is kellett, hogy gyakorlatilag az egész hazai védelem leállt a végére.

Összefoglalva: az ellenfelet nem lebecsülve, de nem szabadna, hogy vasárnap problémát jelentsen a három bajnoki pont begyűjtése Soltvadkerten.

 

Ezt egy lila ködön át látó szurkoló látta így.
Ennél szakszerűbben és pártatlanabbul szemlélte a meccset pár olyan ember is, aki a KLC meccsek jegyzőkönyveiben szokott szerepelni, tehát profi módon a csapat is elment ellenfélnézőbe.

 

forrás: worth1000.com
forrás: worth1000.com

 

A következő vasárnap fél hatkor
Soltvadkert – Kecskemét
megye I. osztályú bajnoki meccs.

Mindenki Soltvadkertre! 🙂

 

 

Aki nem tudja a közlekedést megoldani
társuljon be az Ultrákhoz, jelentkezni itt lehet.

 

 

Egy gondolat “Ellenfélnézőben …” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.