forrás: zazzle.co.uk

forrás: zazzle.co.uk

A 27. fordulóban Kispesten vidáman beszélgettünk még arról, hogy jön az élvonalba a Békéscsaba, szaporodnak a lilák. A kilátások szerint egészségesebb arány alakul majd ki a színek tekintetében.

Elszámoltuk magunkat.

Nem gondoltuk akkor még, hogy akkora a ‘gáz’ csapatunk környékén, hogy később még a döntés nyilvánosságra hozatalának okát sem engedélyezik, arról pedig legrosszabb álmunkban sem gondoltunk, hogy csak a megyében lesz megtalálható Kecskemét csapata.

 

Talán egyszer választ kapunk arra, hogy miért történt mindez.
Talán. Talán igazat is hallunk, talán csak magyarázkodást. Ki tudja.

forrás: sportskeeda.com

forrás: sportskeeda.com

 

Egy dolog viszont biztos. Ha még mindig hátrafelé nézegetünk, vérmérséklettől függően különböző szervezetet, embert szidunk, köpködünk attól még a helyi foci nem lesz jobb! Mindenki csinálja azt amihez ért! A vezetés teremtse meg a feltételeket, a játékos focizzon, tegye ki szívét, lelkét a pályán a szurkoló pedig vérmérsékletének megfelelően biztassa a csapatot. Szerintem ez lenne a normális hozzáállás. Ezzel szemben mit látunk olyan oldalakon, amelyeken ‘állítólag’ szurkolók vannak? Utálkozás, szidalmazás, gyűlölködés, gyűlöletkeltés! Mire jó ez? Aki valóban tenni akar a helyi fociért odateszi magát és a Kecskemétnek szurkol, és várja az első hazai edzőmeccset és a bajnokit!

Hajrá Kecskemét!