forrás: blog.xfree.hu

forrás: blog.xfree.hu

Reméljük elindulunk felfelé!

Bízunk/bízzunk benne, hogy ez a pécsi
győzelem kellő löketet ad a fiúknak a folytatáshoz.
Jön a Győr, akik nem győzni járnak hozzánk. Eddig mindig hazai siker született a Széktóiban, csak egyszer bírtak egy pontot elvinni tőlünk. Legemlékezetesebb az előző tavaszi 5-2-es KTE-ETO volt, most egy ‘soványabb’ győzelemmel is kiegyeznénk, de a gólzáporos hazai győzelemtől sem ijedünk meg, mert minket “sem magasság, sem mélység nem rettent”! 😉

Tippírónk peti, aki tavasszal csatlakozott hozzánk. Az elején nem jöttek neki a pontok, de most ősszel 12 a pontátlaga, tehát érdemes lesz megfontolni tippjeit:


Üdvözlök mindenkit! Az egy hetes pihenőt követően engem ért a megtiszteltetés, hogy pár mondatban kifejtsem a tippjeimet.

 

Pápa MTK__1-2
A Pápaiaknak csak az a szerencséjük, hogy a „fiatal” Szűcs őrzi a kapujukat. Ő nem lenne sokkal rosszabbul állnának. Az MTK ha nehezen is, de begyűjti a 3 pontot.

 

DVSC  PMFC__1-1
Miután utolsó kupacsapatunk is befejezte szereplését a nemzetközi porondon minden erejükkel a bajnokságra koncentrálhatnak. De most ez sem lesz elég. Véber gatyába rázta játékosait a szünidőben, és egy pontot haza is visznek.

 

Honvéd – Hali__2-0
Eddig egyik csapatnak se úgy sikerült az idény eleje ahogy a szurkolók és saját maguk is elképzelték, de úgy gondolom a hazaiak most begyűjtik a 3 pontot.

 

KTE  Győr__1-0
Az utóbbi években mindegy, hogy mi volt a leosztás, a vendégnek nem sok babér termett. Remélem ez a sorozat remélem tovább folytatódik, és nehezen de üres kézzel küldjük haza őket.

 

forrás: fbcoverclub.com

forrás: fbcoverclub.com


Nyíregyháza – Újváros
__0-0
A két újonc. Újvárosiak derekasan helytálltak a Győr otthonában emberhátrányban, de akkor is kevésnek érzem őket az Nb1-hez. 1 ponttal mégis gazdagabbak lesznek.

 

Paks – DVTK__2-2
Mindkét csapatnak most nagyon megy a szekér. A hazaiak nagyon egységes csapatot alkotnak, de rosszul jött nekik a válogatott szünet. Haza viszik a vendégek az egyik pontot.

 

Vidi – UTE__2-1
A Vidi az új edzővel valósággal szárnyal. Eddigi meccseiken csak a győzelem gólkülönbsége volt a kérdés. Az Újpestnek nagyon hiányzik(zott) egy csatár,akit most kölcsönbe szereztek is. De ez is csak arra elég most, hogy egy kicsit megnehezítsék a hazaiak dolgát.

 

FTC  Puskás__2-0
Az új stadionba egyszerűen szárnyal a Fradi. Igaz nem is kaptak komoly ellenfeleket. Nem lebecsülve a kis csapatokat tények magukért beszélnek. A Puskás nem ezen a mérkőzésen fog elindulni felfelé vezető úton.

_______________________________________________________________

pofánlőttemmarvint 🙂

pofablőttemmarvint

felirat: retecool.com

 

Egy kis segítség a tippeléshez:

– Helyezések, eredmények, formák, sorsolás (készítette és rendszeresen frissíti: PingWin)
Pontszámok, gólkülönbségek, meccsinfók (forrás: eredmenyek.com)

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A korábbi fordulók tippjáték-végeredményeit (- 2013 júliusától kezdve -)  itt megtalálod.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt. A befejezett fordulók eredményeit tartalmazó táblázat ennek a lapnak a jobb fölső sarkában a legalsó linken található meg.
Az a táblázat kicsit több információt tartalmaz, mint a heti játék végeredményét mutató kép, mert ha a táblázatban az alsó (vízszintes) görgetősávot balra húzod láthatóvá válnak az előző hetek végeredményei, ha a játékosok neveit tartalmazó sorokat kijelölöd, ráklikkelsz a kijelölt részre jobb gombbal a ‘Felfedés’-t választod azokat a játékosokat is megláthatod akik csak ritkán tippelnek, ezen kívül a játékosok nevei alatt sok hasznos linket is találhatsz.

 

Egyszerűsített tippszelvény erre a hétre:

Pápa – MTK
Debrecen – Pécs
Honvéd –  Haladás
Kecskemét – Győr
Nyíregyháza – Dunaújváros
Paks – Diósgyőr
Videoton – Újpest
Ferencváros – Puskás

 

__________________________________________________________________________________________

A heti játék végeredménye:

tipp_2014-2015_07