forrás: zazzle.com

forrás: zazzle.com

Már csak három forduló van hátra. Csapatunk a tavaszi első nyolc fordulóban tetszetős és eredményes játékkal szépen gyűjtögette a pontokat. Két hete a bajnoki címért küzdő Loki volt a vendéglátónk, majd a kiesés ellen menekülő Paks. Két vereség becsúszott. Utolsó három ellenfelünk (Pápa /itthon/, Újpest /idegenben/, Felcsút /itthon/). Békés bent maradónak tűnnek, mindhárom csapat mögöttünk van a táblázaton, tehát joggal vár(6)juk el a fiúktól, hogy kijavítsák az utolsó két meccsen elrontott összképet.

E heti ‘megmondóemberünk’ buci lesz, aki az első két évben csak egyszer-egyszer tippelt, mostanra már rendszeres tippelővé vált. Lássuk hogyan látja ő az előttünk lévő fordulót:


MTK – Puskás
Épp most ért végett az MTK menetelése a kupában, ki gondolta volna a hétvégi 4 gólos győzelem után. Én biztos nem. NAGYON enerváltan játszottak, lehet, hogy megnyugodtak a bennmaradást illetően. A Puskás Akadémia kikapott otthon, nekik nagyon kell még egy két pont, hogy következő szezonban is, a felső osztályban legyenek. Ősszel a két csapat döntetlent játszott (1-1), szerintem az lesz most is, de mivel nagyon kellenek a pontok egy hajtós 2-2 lesz a vége.

 

Ferencváros – Diósgyőr
Izgalmas csörte is kerekedhet, bár elég nagy a tét a Fradi számára és valószínű, hogy taktikus játékkal a 3 pont megszerzése az elsődleges cél. A vendégek szerdán játszanak a Loki ellen, ami eléggé befolyásolja a szombati szereplésüket. A bajnokságban elég tetemes a lemaradásuk 5 pont a 3. helyezésért tülekedőkhöz képest, bár minden megtörténhet tippem 3-2.

 

forrás: hinhnen.ibongda.vn

forrás: hinhnen.ibongda.vn

 

Kecskemét – Pápa
Kedvenc csapatom gyengélkedik mostanában, már a 3. félidőben is felhozták a valószínűsíthető okot is, nem találná ki senki…….., ezzel most nem akarok foglalkozni, bár így valamennyire magyarázható is a gyengélkedés. A vendégek még nem dőlhetnek hátra, nekik még kéne egy-két pont. Ősszel kikaptunk 3-1, a kupában is vertek minket rendesen, ha jól emlékszem. Pont ezért is jó lenne a mérleget kiegyenlíteni, na meg hát minket szurkolókat is vigasztalhatnának tippem 2-1.

 

Pécs – Mezőkövesd
A pécsieknek lényegében mindegy, ugyan matematikai esélyük még van a dobogó harmadik fokára, de őket inkább már a jövő foglalkoztatja. Játszani fognak és az eredménykényszerben játszó Gyurka nélküli Mezőkövesdet elpáholják tippem 4-1.

 

Videoton – Kaposvár
Szegény kracinak már mindegy, meg őszintén nem ők az esélyesei a találkozónak, viszont a hazaiak még harcolnak a dobogós helyezésért, éppen ezért ha nem is könnyedén de nyernek, tippem 2-0

 

forrás: damncovers.com

forrás: damncovers.com

 

 

Debrecen – Újpest
A Loki nem engedheti meg magának a botlást, na meg első meccs az új stadionban, (őszintén irigylem is őket érte, de szerintem megérdemlik), a lilák ma az első csapattal játszottak, igaz a Loki holnap (szerda) játszik, de a két csapat bő keretét ne hasonlítsuk össze. Nem ragozom tovább tippem egy hajtós 4-1.

 

Győr – Honvéd
A hazai gárda még kőkeményen harcol, (egyébként rég volt ilyen izgalmas a bajnokság a dobogós és a kieső csapatok tekintetében), a Honvédnak már mindegy, hogy a 7., 8., vagy a 9. helyen végez, így felszabadultan eredménykényszer nélkül játszhatnak, amiből egy jó összecsapás várható, tippem 3-2.

 

Haladás – Paks
Mind a két gárdának kellenek a pontok, a Hali otthon veszélyes, de most botlanak nagy a teher a játékosokon. Ami a vendégeket illeti, kezdenek magukra találni. Egy eléggé darabos meccsen igazságos X lesz az eredmény, tippem 1-1

 

forrás: thefightnation.com

forrás: thefightnation.com

 

Ha további tipplatolgatásokat is szívesen olvasnál akkor nézd meg a Bettaandwin oldalt, vagy csütörtöktől a labdabiztos.hu-t. Ezeken a helyeken nem lila ködön keresztül tippelnek. 😉

 

Egy kis segítség a tippeléshez:

– Helyezések, eredmények, formák, sorsolás (készítette és rendszeresen frissíti: PingWin)
Pontszámok, gólkülönbségek, meccsinfók (forrás: eredmenyek.com)

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el. A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után 2-3 percen belül a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt. A befejezett fordulók eredményeit tartalmazó táblázat ennek a lapnak a jobb fölső sarkában a legalsó linken található meg.

 

Egyszerűsített tippszelvény:

MTK – Puskás
Ferencváros – Diósgyőr
Kecskemét – Pápa
Pécs – Mezőkövesd
Videoton – Kaposvár
Debrecen – Újpest
Győr – Honvéd
Haladás    – Paks

 

________________________

 

A heti játék végeredménye:

tipp28