Könnyűzene

A zene kincs. Ezzel nehéz vitatkozni. „A zene az az ajtó, amely elvezetett a rajzoláshoz, fényképészethez és íráshoz”. Mondá valaha a megboldogult Layne Staley, az Alice In Chains zenekar első, erősen heroinista énekese. Az ő gondolata valószínűleg szintén hordoz magában igazságtartalmat, annyi kiegészítéssel élnék azonban, hogy a futball pedig az az ajtó, amely elvezet a zenéhez. Legalábbis többek esetében.

Felbecsülhetetlen kincsre akadtunk. A Szeged 2011 NBIII-as együttesének két játékosa, Gadó Gábor és Ikotin Gábor (igen, volt nálunk kapus Iko, de nem számoltak vele komolyabban) megunta az edzések és meccsek monoton váltakozását és nekiálltak zenélni. „Ouch!” mondaná az angol, de nem is annyira katasztrofális a helyzet, mint az ember hinné. Egyszerű, de vállalható a szám, a klip kevésbé, de beszéljen helyettem ez a videó:

 

Nem példa nélküli dolog, hogy futballisták zenélésre adják a fejüket. Elég ha Széki Attilára gondolunk, aki Újpesten játszott (?) utoljára, de megfordult Kecskeméten is, jelenleg viszont Curtis néven fut be egész szép karriert a popszakmában. De ott van még a debreceni Sándor-Dombi kettős, vagy hogy még messzebb menjünk az időben, akár Puskás Öcsi is. (Vagy külföldön Asamoah Gyan, aka Baby Jet).

Visszakanyarodva Ikotinra, megnyugodhatunk, jó alapokat kapott Kecskeméten.

 

19 hozzászólás “Könnyűzene” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Vanessa Smith
  2. Visszajelzés: download google chrome
  3. Visszajelzés: mozilla firefox download
  4. Visszajelzés: javascript
  5. Visszajelzés: download skype
  6. Visszajelzés: Michael Kors Purse
  7. Visszajelzés: Cheap Jordans
  8. Visszajelzés: Oakley Store
  9. Visszajelzés: Cheap Oakley Sunglasses
  10. Visszajelzés: stephen curry shoes
  11. Visszajelzés: ua shoes
  12. Visszajelzés: kd 9
  13. Visszajelzés: Smart Balance Wheel

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.