Halihó!

Nos, a helyzet az, hogy változunk. Egyesével is, de éppenséggel a blog, a Lila Köd szintjére gondoltam. A legújabb és legfontosabb változás pedig az, hogy elköltözünk. Nem elírás a jelen idő, egy folyamatról van szó, ami már elkezdődött, de még nem zárult le. Úton vagyunk új otthonunkra, a taccsra, és szépen lassan magunk mögött hagyjuk a Népsportot. Fájó szívvel tesszük ezt, mert sok szép emlék köt oda bennünket, az okokat azonban jótékony, lila köd fedi, mert egyfelől nem ildomos ilyenekről beszélni, másfelől ez valószínűleg nem is érdekel benneteket. Ami számotokra fontos, hogy ezentúl itt, a taccson találtok meg minket, a kte.taccs.hu címen. 

Azonban nem csak az oldal helye változik, bár kétségkívül a többi változás is ehhez köthető. Fontos, hogy a kommentelés már nem abban a mederben zajlik, mint a népsporton. Ez alatt azt értem, hogy két lehetőség van kommentet írni, az egyik, hogy a facebook/twitter/goggle+ hármasfogat valamelyikével bejelentkeztek, vagy ha úgy döntenétek, hogy neveteket nem vállalnátok fel és inkább sötétben bujkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmárként szólnátok hozzá, akkor egy e-mail címet és egy nevet (amely, lehet nicknév is) kérünk tőletek a komment előtt.

A tartalom minőségében nem fog nagyot változni, aki eddig szeretett minket, ezután is fog, aki eddig nem, az nem most fogja elkezdeni. De! Terveink szerint dinamikusabbá válik az oldal, ami alatt még mi sem tudjuk pontosan, hogy mit értünk, de ígérjük belejövünk majd. A tervek szerint nagy szerepet kapnak olyan bejegyzések, amelyek egyfajta „mikroposztként” definiálhatók, azaz egyetlen kép/videó/idézet/statisztika néhány mondatnyi véleménnyel. Természetesen lesznek azért beszámolók és hosszabb lélegzetvételű posztok is, de nyitunk az új felé. Rohanó világunkban úgysincs mindig ideje az embernek egy teljes posztot elolvasni, hasznosabb tud lenni az, ami rövid és szemléletes. Legalábbis ezzel áltatjuk magunkat.

Nem is maradt hát másra más hátra, mint köszönteni benneteket új otthonunkban! Szevasztok!

Szevasztok! (forrás: Kecskeméti TE, facebook)
Szevasztok! (forrás: Kecskeméti TE, facebook)

4 hozzászólás “Halihó!” bejegyzéshez

    1. Nagyon helyesen teszed! Tudjuk legalább, hogy kit kell utálni 🙂

  1. Vegyesek az érzéseim. Amíg rendszeres író voltam itt, a Népsporton belül a Híd végig korrekt volt a bloggal, és sok jó emlék kötött engem is a Népsporthoz (sőt, egyszer mi lettünk a hónap blogja, ha jól emlékszem). Ezt azért hangsúlyozom, nehogy a Kedves Olvasó errefelé keresgélje a váltás okait. A költözés kérdésében direkt nem szavaztam, egy másik ex-írónkhoz hasonlóan. Annyit azért elárulok, hogy a döntés nem rögtön az első kis probléma felmerülésénél lett meghozva.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.