A tippjáték év végi értékelése.

Tizedik évünket fejeztük be tippelős játékunkban. 2011 őszén indultunk, azóta 289 bajnoki fordulóban tettük izgalmasabbá a hétvégéket és a szerdai fordulókat ezzel. Ez a szám azért nem lett kerekebb, mert volt több év, amikor 30 meccsnél kevesebb volt évenként (csak egyszer volt több), és volt pár hét, amikor elmaradt a játék.
9 évig góltotót játszottunk, a legutóbbiban tippmixeltünk.
A tippelők átlagos száma NB1-ben 17, 20, 25, 27 a megyében 12, 16, 20 az NB3-ban pedig 25, 28 és 37.

Megérkeztünk a legutóbbi bajnoki évhez, a tippjáték összesített sorrendje a képen látható:

Az összesített versenyben mindenki részt vett, aki a fordulók legalább felében tippelt. Az eltérő játékszám miatt nem az összpontszám, hanem az átlagpont alapján állítjuk fel a sorrendet. A kép jobb szélén az egyes fordulókban elért eredmények láthatók. 38 ‘törzsgárda-tagunk’ volt, négyen kevesebb alkalommal játszottak velünk, az ő külön-versenyük sorrendje az alsó négy sorban látható.

Akit érdekel a fordulónként eredmény-lista a mellékelt videón megnézheti:


Jövőre veletek ugyanitt … a kte.taccs.hu-n folytatjuk a tippjátékot.bb/Jövőre, vagyis a következő bajnoki évben./ bbSzokásunkhoz híven követjük Kecskemét csapatát, így a következő évben már az NB2-es meccsekre lehet tippelni. Augusztus elsején kezdődik az NB2-es bajnokság, tehát előtte csütörtökön délben keressétek itt a tipp-posztot.
Tippjátékos-számunk várhatóan induláskor negyedével megcsappan majd, mert 9-10 idei tippelő másik harmadosztályú csapat szurkolója, de biztos lesznek majd akik a másodosztály drukkerei közül csatlakoznak játékunkhoz, de már volt olyan is, aki jelezte, hogy bár csapata maradt a harmadik vonalban megtetszett játékunk és ezután is tippel nálunk.


2 hozzászólás “A tippjáték év végi értékelése.” bejegyzéshez

  1. Szia ! Köszönöm,klassz volt a játék,remélem jövőre is lesz. Tisztelettel.: Macilaci.

  2. Helló ! Majd újra kezdjük,köszönöm szépen a megértést.és a türelmet.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.