Te kit tartanál meg a régi kerettagok közül?

Ezt az egyszerű kérdést tettük fel tegnap facebook-oldalunkon, amire rövid idő alatt szép számú szurkolói vélemény/javaslat érkezett. Nézzük a régiek közül kiket látnának ősztől is szívesen KTE mezben a szurkolók:

A konkrét számadatok előtt nézzük a javaslatokat:

Mint láthatjuk a tippelési időszak közepén volt egy ‘Humor Herold’ aki Mészárosnál próbált pár piros pontot szerzeni azzal, hogy pár másodperces eltéréssel húsznál több szavazatot írt jóvá Mészinek, ami azért a napnál is világosabb, hogy torzítja az össz-értékelést.


Nézzük az összesítést, az eredményeket:
5 óra alatt pontosan százan nyilvánítottak véleményt. Hatan üresen küldték be (ezért van 94 válasz). Ez is egy vélemény, ők nem tartanának meg senkit. A ‘Mészáros-fan’ tippelőn kívül is volt pár szóló ‘királycsináló-tipp’, vagyis a száz tippnek negyede nem számít bele a valóságos százalékszámításba. Nézzük ezután az összesítőt:

Legtöbb szavazatot Károly Bálint kapta, az érvényes vélemények kétharmadát, második legtöbbet a másik ex-békéscsabai játékos Tóth Dániel, akit valós vélemény-nyilvánítók több mint fele jelölt. A 40-50 százalékot kapott játékosok között már kisebb a szórás: 3. Szalai Gábor, 4. Kotroczó Péter, 5. Vágó Levente, 6. (holtversenyben) Puskás Gábor, Gál Szabolcs és Puskás Zoltán. .

Ezek a szurkolói gondolatok, vélemények.
Mivel 8 nap múlva kezdődik a felkészülés a klubnál már biztos döntöttek arról kire nem számítanak ősztől.
Pár nap múlva nyilvános lesz kiktől válunk meg, amit érdekes lesz összevetni a szurkolók listájával, hogy egyezik-e azzal, náluk is ugyanarra a játékosra érkezett-e kevés marasztaló javaslat/vélemény.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

„Biztos, hogy szerződése lejártával távozik két kapusunk, Lékai Soma és Mészáros Dávid, illetve a mezőnyjátékosok közül Nagy István, Ludasi Martin, Jakab Dávid, Popgeorgiev Pantelisz, Constantinescu Marius, Gábor Lukács József és Asztalos Dávid is. Koszó Balázs is távozhat, míg Puskás Gábor eligazol. Természetesen várható még mozgás az érkezők oldalán is, ahogy mindig, úgy a jövőben is csak konkrét megállapodások esetén adunk erről tájékoztatást hivatalos csatornáinkon.”

A fenti közvélemény-kutatás után lett nyilvánosságra hozva kiket enged el a klub. Akit a szurkolók marasztalnának azok közül csak Puskás szerepelt a szurkolói ‘nyolcas’, de ő saját kérésére távozik.