Egyik szemünk sír …

Vége a 2020-2021-es bajnokságnak. Egyik szemünk sír, a másik nevet …

Miután 2015 nyarán kurtán-furcsán kipenderítették csapatunkat az élvonalból nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz a másodosztályig visszaverekedni magunkat. Hat évvel ezelőtt pénzügyi gondok miatt lettünk két osztállyal hátrább (NB3-ba) sorolva, de éppen ebből az okból azt se tudta a csapat akkori tulajdonosa vállalni. Három évig KTE nélkül maradt a magyar foci és a kecskeméti fociszerető publikum. 2018-ban a KLC megyei bajnokként az osztályozón vívta ki az NB3-as tagságot, ezután kapta vissza a csapat a KTE nevet. 3 évig megye1-es volt a legmagasabb osztály, ahol kecskeméti csapat szerepelt, ezt követte 3 éves NB3-as tagság, ahonnan nehezen bár, de sikerült a feljutás a második vonalba. Reméljük megragadunk itt és újabb 3 év múlva …
Nehezen sikerült a feljutás, mert bár ősz végére már úgy látszott összeállt a csapat, jöttek a jó meccsek, az eredmények, de télen valami elromlott. Tavasszal csak árnyékát láttuk az előző évi csapatnak.

Egyik szemünk sír, mert a csapat játéka nagyon ‘csikorgott’ tavasszal, másik szemünk viszont nevet, mert újra NB2-ben a KTE.

9 hét szünet következik.
Ez az idő sok, ha szurkolói szemmel nézzük, addig nem lesz foci.
Másik szemszögből nézve nagyon rövid idő ez a 9 hét, mert ez idő alatt kell egy edzőt szerezni és neki kell egy csapatot kialakítani, akik bent tudnak maradni az NB2-ben. Nehéz lesz, de nem lehetetlen!


Hajrá lilák, hajrá KTE az NB2-ben is!