A megújult tippjáték fogadtatása

Első visszajelzések alapján kedvező a megújult tippjáték fogadtatása. Annak ellenére, hogy több meccs lett mégis kevesebb a tippeléssel kapcsolatos elfoglaltság. Egyszerűbb, könnyebb tippirányt kigondolni, mint a gólok számát kitalálni.

Éber olvasóinknak feltűnhetett, hogy az első heti összesítés két szélén egy-egy üres oszlop van (eredetiben ide klikkelve tudod megnézni a poszt végén).

Ezzel a két szélső oszloppal természetesen tervek vannak, csak az első fordulóban még nem volt szerepük.

-⚽-

Nézzük kicsit részletesebben, a fejlécet kinagyítva:

Játékunkban az előző évek gyakorlatának megfelelően összesített verseny is lesz. Akik a fordulók legalább felében velünk játszanak az összesített sorrendben is rész vesznek, a kép bal szélén nevük elé az összesített versenyben elért sorszámuk. Átlagot számítunk, nem összeget, tehát nem szenved majd hátrányt az se aki kevesebb fordulóban játszott. Adott játékos összesített pontjainak átlaga a kép jobb szélére kerül majd, amiből számítjuk a sorrendet.

Új oszlop került a játékosok nevei elé. Ide kerül majd tájékoztató jelleggel az eltalált meccsek száma. Eredetileg egyszerűbben meg lehetett volna csinálni a tippjátékot az eltalált meccsek számával, de akkor nagyon sokszoros holtverseny alakult volna ki, nagyon tömör lenne a mezőny. Játékunkban díjazzuk azokat, akik kevésbé várható meccsirányra mernek tippelni, ha bevállalják a kockázatot siker esetén megérdemlik, hogy előbbre sorolódjanak azoknál, akik tutira tippelnek.

A heti tippösszesítőn a névsor mindig a heti eredményesség sorrendje, aki több meccset talál el a táblázat elején, aki kevesebbet a végén keresse nevét. A táblázaton csak azok neve szerepel, akik adott héten tippeltek, akik korábban játszottak velünk összesített és heti eredményeiket keressék azon a héten készült posztunk végén, amikor játszottak.


Heti aktualitása a képnek, hogy a következő forduló párosításai már rajta vannak, és a meccsekre kapható oddsok is. Lehet fontolgatni a tippeket, csütörtök délután itt lesz a tipp-poszt és abba, már csak be kell írni az addig kialakított tippeket.