A forduló és a tippjáték közös értékelése.

Ilyen se volt még, megnézzük hogyan sikerül.

Tippjátékunkban résztvevők eloszlása csöppet sem reprezentatív. A többségében Lila Köddel ‘fertőzött’ játékosok által vár tippek alapján értékeljük a nyitófordulót, tehát ne vegyétek nagyon komolyan:

GYIK – zöld oszlop a nyerő

Fradi2 – Kecskemét
35 tippnek csak hetede várt hazai győzelmet, nekik lett igazuk. Laosz most is, mint oly sokszor ráérzett, hogy híresen rossz évkezdő a KTE. Sajnos neki lett igaza.

Misleny – Paks2
0-4-ről jött vissza a hazai csapat. Hogyan alakulhatott ki ilyen ‘előjáték’, hogyan sikerült majdnem a fordítás? Sose tudjuk meg, de a pártatlan nézőknek biztos tetszett a meccs és a sok gól. A tippjátékban a legtöbb tipp az előző meccsen a KTE-re, és ezen a meccsen hazaira érkezett, de egyik se jött be.

Taksony – Újpest2
A lila testvérek megviccelték a büntetőt is hibázó taksonyiakat. Ez is TOTO-gyilkos meccs volt, mint az előbbi kettő.

Kőrösladány – Majos
Végre egy meccs, ahol bejött a papírforma. Igaz egyik alakulatot se ismerték a tippelők, de nagyon bejött a tippjük. A hazai csapat vezeti a tabellát. Gratulálunk nekik!

Dabas-Gyón – Monor
Többen gyanították, hogy Aczél mester nehéz próbatétel elé állítja a monoriakat és igazuk is lett, de azért a vendégek a végére behúzták a meccset. …

Pesterzsébet – Dabas
… a másik dabasi csapat viszont alaposan kitett magáért, hiszen az esélyesebbnek hitt ESMTK ellen nyert idegenben. Borultak is a tippek rendesen …

Szekszárd – Dunaújváros
… és borultak a tippek itt is rendesen, mert rendszerint előkelőbb pozícióban végzik a vendégek, mint a Szekszárd, de ebben a párosításon leggyakrabban a mostani vendéglátók a nyerők.

Hódmezővásárhely – SZVSE
A két szomszédvár csatájából a hazaiak jöttek ki jobban, pedig a tippelők X 2-re (döntetlen, vagy vendég) vették az összecsapást. Borult a tipp itt is rendesen.

Vác – Rákosmente
Az előző évi másodosztályú csapat fogadta az NB3 korábbi évek középcsapatát, tipp ugye országos egyes, erre vendég-győzelem lett a vége.

Kis-Honvéd – Iváncsa
Az előző évek egyik sikercsapata látogatott a picipesthez. A tippjátékosok döntetlent, vagy vendégsikert jósoltak. Nem történt nagy tévedés, mert gól nélkül lehozták a csapatok a meccset, megosztoztak a pontokon.


Akárhogy is nézzük a meccsek többségében nem az előre várt/várható eredmény született, ezért annál is nagyobb az elismerés azoknak a tippelőknek, akik a heti játékban élen végeztek.

Gratulálunk Laosznak és Tatár Zsuzsának az első heti két dobogós helyért és a 6-6 meccs-találatért!

Nem kevesebb elismerés illeti meg PJószit és PKriszt, akik 5-5 meccset találtak el.
Mintha csak megéreztem volna, hogy ők lelkük mélyén tudnak valamit, már délben a Népligetből hazafelé vezető úton rá sikerült rávennem őket, hogy a következő két tippverseny tipp-posztjának meccsmagyarázó tartalmi részét ők írják majd.

A fenti játékosok tudnak, ezt az eredmények bizonyítják. Jelen sorok írója nem tud, csak magyaráz, látható ez abból, hogy az eredményességi táblázat alján szerepel.
Nem baj, majd legközelebb javítok. 🙂