Mi is elkezdjük …

Csapatunk is belevág a pontvadászatba,
hétfő este fogadjuk a Kisvárdát a Széktóiban.

Az előző bajnoki év teljesítményét nehéz lesz felülmúlni, de mi annak is örülünk, ha stabilizálni tudnánk a csapat helyét az NB1-ben. Korábbi élvonalbeli tagságunk alkalmával sosem játszottunk alárendelt szerepet, ellenfeleinkkel szemben mindig derekasan helytálltunk.

(klikk a képre a nagyításhoz)

A fönti képen abban a sorrendben vannak a csapatok, mennyire voltunk velük szemben eredményesek. Most a Kisvárda és a ZTE van a sor elején, sajnos távozott két olyan csapat a nyáron akik ellen kifejezetten jók voltak mutatóink. Az újoncok ellen nagyon kiegyenlített eddigi teljesítményünk, mindkét csapat ellen győzelmeink, döntetlenjeink és vereségeink száma is 4-4.

A táblázat idei adatokat még nem tartalmaz, de az kiolvasható belőle, hogy kétszer látogatunk majd a három fővárosi csapathoz és a Dió-Loki pároshoz,  a többi csapatnál csak egyszer kell vizitálnunk. Nem is baj, ha a két legtávolabbi helyre, Zalaegerszegre és Kisvárdára csak egyszer kell menni.


A következő képről leolvasható mindegyik csapat teljes őszi sorsolása és megszerzett pontjainak száma. Ezt folyamatosan frissítve, aktualizálva facebookos társoldalunkon minden forduló után megtaláljátok.


Hajrá lilák, hajrá fiúk,
tegyétek úgy oda magatokat, mint előző évben!

 

5 hozzászólás “Mi is elkezdjük …” bejegyzéshez

  1. Számomra ez a lényeg: „Csapatunk is belevág a pontvadászatba”.Lassan a régi rend is kezd visszaállni, még Zekét kellene visszahozni. Vagy számára egy labdát postázni, mert Fehérváron üresbe futásait társai figyelembe sem veszik. Játékából kitűnik, a KTE taktika vérébe van injekciózva, amivel ott nem tudnak mit kezdeni. Maximalista vagyok, amíg papíron esély van rá, bajnoki címben gondolkodom. Ennek megfelelően taktikát váltok, az előző évtől eltérően jövőben Kecskemét győzelmekre tippelek. Bízom benne, a Szabó csapat az NB1-et ismét megleckézteti. Akkor PingWin is boldog lehet, statisztikái jobban festenek. A mixes játékban nekem sem ártana néhány helyet előbbre lépni.

  2. Zeke Márió ügyben meggyőződésem nem esünk ki a konferenciából ha játszik. Úgy tudom több hosszabitási ajánlatot vissza dobott pedig jóval több fizetést kapna mint Kecskeméten. Nagyon a Kecskemétben akár játszani,a vezetök is próbálkoznak rendesen.Szeptemberig talán sikerül.

  3. Úgy legyen. Katona Bálint útját teljesen elveszítettem, vajon merre csámborog?

    1. Bálint ügye ugyanott tart, ahol Krisztoferé tartott pár nappal ezelőttig. Klubja értékesíteni akarja, mikor rájönnek, hogy nem sikerül kölcsönadják valahova.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.