Odaérhetünk a végén a dobogó tetejére?

Elbukhatja a Fradi a bajnoki címet?
Ez egyedül csak rajtuk múlik! A KTE hiába szerepel kiválóan, a bajnoki cím megszerzésének sorsa a Fradi kezében van. Nézzük miért…

Hat pontra csökkent a Fradi és az őket üldöző újonc KTE között a pontkülönbség a tabellán. A KTE szerepelhet bármilyen jól, nyerheti összes hátralévő meccsét, ha nem hullajtja ezután az eddig tavasszal megszokott módon a fővárosi csapat a bajnoki pontokat akkor esélye se lesz a Hírős városiaknak a bajnoki címre. Ki kell azonban hangsúlyoznunk nem az az elsődleges célunk, hogy bajnokok legyünk, mert „mi csak bent szeretnénk maradni”, de ha már ezt hozta a sors, és mivel „evés közben jön meg az étvágy”, … nézzük meg mi kellene a bajnoki cím eléréséhez:
~ Május közepén nyerni kell a Széktóiban a Fradi ellen*, plusz
~ a másik hat meccsen legalább négy ponttal többet kell szereznünk, mint amennyit a Fradi szerez.
Hat pont a differencia, de sok a döntetlenünk, így csak pontelőnnyel előzhetnénk a zöld-fehéreket, azért az egymás elleni megnyerése esetén* még négy pontot kellene hozni rajtuk.
*- ha nem nyerünk ellenük azt a hiányzó 3 pontot máshol kell behozni. De…

„Ábrándozás az élet megrontója,
Mely, kancsalúl, festett egekbe néz.”

Térjünk vissza a Földre, nézzünk magunkba!
Hölgyeim és Uraim, mi csak bent szeretnénk maradni
… de olyan jó érzés izgulni látni a nagy Fradi szurkolóit! 😉

Akinek van kedve számolgathat, mi kellene a hat pont ledolgozásához, hogyan előzhető a Fradi. Aki akar itt matekozgathat:

– klikk a képre a nagyításhoz –

OFF/
Érdekesség, hogy a tabella másik, végén a kispestiek hozzám
hasonló módon számolgatnak, de ők bentmaradásért. Náluk
majdnem olyan kicsi az esély a bentmaradásra, mint nálunk
bajnoki címre, de remélni szabad, a remény hal meg utoljára.
/OFF

 

2 hozzászólás “Odaérhetünk a végén a dobogó tetejére?” bejegyzéshez

  1. Ahogy PingWin mondja, „térjünk vissza a Földre”: A FRADI LESZ A BAJNOK! Könnyen előfordulhat, hogy már pontot sem veszítenek. Készülhet a következő kupaidényre. Az első lépést már meg is tették, hosszabbítottak az „orosz medvével.” Ettől függetlenül érdekes ez a tippelős hókuszpókusz. Jót kuncogok rajta. Nem is olyan régen a negyedik ötödik helyezést tartottuk elfogadhatónak, most már a bajnoki címről beszélünk. Így helyes, mindig magasabb célokat kell kitűzni. Aztán, ha sikerül elérni, főjön a főnökök feje rajta.
    UFF, én szóltam.

  2. Szerintem a fradi sorsolasa kellemetlenebb, jobb jatekkal biro csapatok ellen kell jatszaniuk mint nekunk, ha tudjuk tartani, hogy minden meccsen pontot szerzunk, ok pedig notladoznak mint Pakson pl, vagy a tobbi utobbi meccsukon akkor elvi esely lehet. A ket csapaton kivulallo okok miatt a gyakorlatban ebben nem bizom, de elvi lehetosegunk boven van.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.