Eddig remek …

Rendszerint rosszul indítottuk NB1-es éveinket, szerencsére a mostani kivétel ebből a szempontból.
Első hét NB1-es évünkben ötször vereséggel kezdtünk, az első három fordulóban mindig volt legalább egy vereségünk, két alkalommal az első három meccsen nem is szereztünk pontot! Ilyen tehát még nem volt, hogy 3 meccs után veretlenek legyünk. Nézzük tovább a számokat:

Korábbi élvonalbeli tagságunk alkalmával a jelenleg is NB1-es csapatok ellen megszerzett bajnoki pontjainkat látjátok a táblázatban.

Rendszerint rosszul kezdtük az évet, a hét alkalomból négyszer csak tavaszra találtunk magunkra, akkor gyűjtöttünk több pontot. Csak egyszer volt, amikor hajszálnyival jobb volt az ősz, mint a tavasz (’11-’12) és a legvégén látható nagy különbség az ősz és a tavaszt között: ősszel még szaladt a szekér (hét meccsből 14 pont), tavaszra már ismert volt a tény, hogy búcsúzunk az osztálytól (hét meccs = 1 pont).
A táblázat alján ellenfeleinktől szerzett pontok, meccsek száma és a pontok átlaga látható.
Látjuk, hogy minden idők harmadik legjobb szezonját futjuk eddig, persze a neheze még hátra van.
Ezért is volt fontos ezt a posztot most gyorsan kitenni … 😉

 

 

5 hozzászólás “Eddig remek …” bejegyzéshez

  1. Sokszor irtam mar, ezen a forumon is, de KELL MEG CSATAR, valaki tud valamit esetleges erkezorol a backstagebol?

    1. Szerintem több posztra is szeretnénk még erősítést, variációs lehetőség bővítésére igazolni, de lehet, hogy csak e hónap utolsó napjaiban tudjuk meg kivel/kikkel erősödhet még a keret.
      Természetes a szurkolói kíváncsiság, de én nagyon remélem aláírás előtt senkinek a neve nem jelenik meg nyilvánosan! 10,5 évvel ezelőtt elkövettük már azt az amatőr húzást, hogy bejelentették, szóbeli megállapodás született egy védővel, aki erre másnap máshova aláírt. Ne rontsuk saját tárgyalási pozíciónkat, ne említsünk neveket előre.

      1. Fordított előjellel is fordult már elő ilyesmi: 2009-ben Koller Ákos, a Videoton játékosa délelőtt megállapodott a Lombard Pápával, már be is jelentették, hogy 2 évre érkezik, délután pedig aláírt hozzánk 😀 Mondjuk borzasztó mély nyomokat nem hagyott.

        Úgy emlékszem, mintha valamelyik print Nemzeti Sportban olvastam volna (augusztus 13. vagy 14.), hogy Szabó István azt nyilatkozta, hogy van még elképzelés igazolásra, de részleteket nem mondana, amíg nincs konkrétum.

  2. Bocs PingWin, a Vasasnál lapátra tett Pekár vajon merre csámborog.
    Azért nem értek veled egyet, mert nem tudom elképzelni, hogy bármilyen hír ne kerüljön felszínre. Még akkor sem, ha azt akárhány évre titkosították is.

  3. Gondoljatok bele ha valaki délelőtt aláir valahova, délután máshova, akartok ti ilyet a teambe? Arról folyik a beszéd folyton, hogy csak olyat keresnek meg aki akar is itt lenni ergo fölösleges titkolózgatni ennyire. Csatárt mindenképpen kell hozni, 3 van összesen és abból 2 ugyanolyan típusú.. a többi poszton annyira nem kirívó az emberhiány.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.