Beindult tippjátékunk, másfélszer annyian tippelnek most, mint az elmúlt években. Reméljük, hogy miután elmúlik az újdonság varázsa azután is marad 50 törzsjátékos, aki rendszeresen velünk játszik majd.

E heti tippírónk még az NB3-ban csatlakozott hozzánk és követte játékukat a másodosztályon keresztül az élvonalba. Mindegyik osztályban remekül tippel, előző fordulóban majdnem telitalálatos lett, egyet hibázott csak: a KTE meccsét hazai győzelemre tippelte. Szerintem ezután ő is, és más is körültekintőbben tippel a kecskeméti lilák meccseire. Lássuk Zoleee tippjeit:

Debrecen – Vasas
Még nem győzött és nem is veszített egyik csapat sem. Könnyű lehet azt mondani, ez így is marad szerintem a Debrecen összekapja magát is otthon tartja a három pontot. A Vasas újabb pontszerzése most felérne egy bravúrral.
H
 
Kecskemét – Mezőkövesd
Zsinórban harmadik meccsét játssza idegenben a Mezőkövesd, ez meg is látszik az eddigi eredményein. A lelkes és még veretlen újonc otthonában most alighanem kiegyeznének egy döntetlennel is. A kecskemétiek kellő összpontosítással megszerezhetik első győzelmüket.
H
 
Újpest – ZTE
A Milant verő ZTE Kispestről is győztesen tért haza, majd rápihent erre a fordulóra. A szezont gyengén kezdő újpestiek otthonában sem lépnek esélytelenül pályára.
V
 
Kisvárda – Puskás Akadémia
Harmadik meccsét játssza odahaza a Kisvárda. Sok gólt rúgnak, de sok gólt is kapnak. A Puskás -bár még a szezon elején járunk- eddig csak otthon tudott gólt szerezni. A veszélyes várdai csatársor, megtömheti most a felcsútiak hálóját is.
H
 
Ferencváros – Fehérvár
A szezon első komolyabb rangadója. E sorok írásakor még nem tudni hogyan szerepeltek a nemzetközi kupákban. Mindkét együttes formában van, a kérdés az melyikük lehet frissebb, vagy melyikük lehet a fáradtabb?
D
 
Honvéd – Paks
A kispestiek kezdték leggyengébben az idényt, nyilván megszeretnék kezdeni a pontgyűjtést. A Paks jól kezdett és a fővárosban sem esélytelenek. Jelentős formajavulás kell a Honvédnak, ha sikeresen akarja venni ezt az akadályt.
V

-⚽-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással a poszt végről a forduló párosítását (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomva tartjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb gombbal beleklikkelünk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’. A sorok végeire klikk és beírjuk a tippek nagy kezdőbetűit a párosítások mögé: H [hazai győzelem], D [döntetlen], V [vendég győzelem]. Egyszerűsítve is tippelhetsz, kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimenetelek kezdőbetűit, tehát meccsenként csak egy-egy betűt írsz a hozzászólásba.
Megadsz egy e-mail címet (ami nem lesz látható!) és egy nevet/becenevet az azonosításhoz. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet az eredményeket majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a meccsek kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat neve, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összesített verseny alapja nem a fordulónkénti pontok összeadása, hanem átlagszámítás, mert így az se kerül hátrányba aki pár fordulóról lemaradt.  Az átlagpontszám a heti eredménytáblázatok jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát velünk játszottak legalább a fordulók felében. Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd a félévi és év végi nyeremények elosztásánál.

Érdemes lesz szorgalmasan tippelni ebben az évben is, mert értékes nyeremények várnak az ősszel és a bajnokság végén összesített versenyünk legeredményesebb játékosaira. Őszi játékunk végén a legtöbb átlagpontszámmal rendelkező tippjátékos a klubtól egy sálat kap; a második helyezett egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomagot Szekeres Zsolt jóvoltából az ORGANO-tól; a harmadik helyezett egy 10 ezer forint értékű baleset-biztosítást Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től; a negyedik helyezett Peller és Társa Gépihímző vállalkozástól egy KTE címerrel hímzett téli sapkát.
A bajnokság végén első három helyen végzett tippelőre a következő ajándékok várnak majd:
1. a játékosok által aláírt KTE mez a klubtól,
2. egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomag Szekeres Zsolt jóvoltából az az ORGANO-tól,
3. egy 10 ezer forint értékű baleset-biztosítás Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től,
4. KTE címerrel hímzett baseballsapka Pelleréktől.

A heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után két percen belül a poszt végére felkerül. Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtökönként délben keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-⚽-

Tippelési segítségként a tabellát még nem érdemes nézegetni.
Amit ismerünk, az első két forduló eredményei. Amit megtippeltünk, azok az eredményértékek,
vagyis az oddsok a következő fordulóra, ezek a kép jobb szélén láthatók.

 

-⚽-

Tippelési határidő:  péntek 20 óra

-⚽-

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Debrecen – Vasas
Kecskemét – Mezőkövesd
Újpest – ZTE
Kisvárda – Puskás Akadémia
Ferencváros – Fehérvár
Honvéd – Paks

___________________________
A heti tippjáték végeredménye:

/klikk a képre a nagyításhoz/