Tippjáték nyereményekkel

Az előző évihez hasonlóan a következő bajnokságban is rendezünk minden fordulóban tippjátékot, az előző évhez hasonlóan most is lesznek majd nyeremények.

Május végén közvéleménykutatást tartottunk, melyik tippjáték tetszett jobban, melyiket játsszuk a következő évben, ugyanis eddig 10 évig góltotóztunk, két éve pedig tippmixelünk. Kétszer annyian szavaztak a tippmixre, mint ahányan a góltotót szerették volna újra elővenni, így a következő bajnoki évben marad a tippmix.

Minden bajnoki év indulása kiszámíthatatlan, főleg ha az ember új osztályban találja magát és kedvenc csapatát, így a tippmix-oddsok belövése is nehézkes. Ezt a problémát sikerült áthidalni úgy, hogy szavazásra bocsátottam egy hete a kérdést, tippeljük meg milyen végeredmények születnek majd a nyitófordulóban. Ezeket a tippszámokat fordítom majd át 1 és 3,6 közötti odds-értékekre másfél hét múlva, tehát közösen hozzuk létre a pontszámokat amivel játsszunk az első fordulóban.
Ha még nem tippelted meg az eredményeket most megteheted. (Ez még nem az ‘éles’ tippmix, ez még csak ‘előjáték’. 🙂 ) Klikk a tippirány előtti négyzetbe, majd a ‘Vote’ gombra. Tippelni egy helyről (- egy IP címről -) csak egyszer lehet, de bármikor megnézheted a tippelés állását a ‘Results’-ra klikkelve. https://strawpoll.com/polls/GeZANW3MEyV

Oda kell majd kicsit jobban figyelnetek a tippelésre.
Az NB2-es 10 helyett az NB1-ben csak hat meccsre kell a tippirányt meghatározni. Ha rajtam múlik legkésőbb csütörtök délben ezután is elérhető lesz a tipp-posztot, de itt már nem vasárnap lesznek a meccsek, hanem szinte mindig már pénteken este kezdődik a forduló. 30 óra mindig lesz tippelésre, ez elég lehet mindenkinek a tippek beküldésére. Tippelni ezután is csak addig lehet, amíg a meccs el nem kezdődött, de ha 1-2 meccsről lemaradsz a forduló többi összecsapására még tippelhetsz.

A nyereményekről:
A klubtól ígéretet kaptam, hogy az előző évhez hasonlóan az őszi nyertesnek egy sálat, a végső győztesnek egy játékosok által aláírt mezt adnak, Pellerék is az őszi nyertes és bajnokság végén győztes számára biztosítják majd a KTE címeres hímzett sapkát.

Várunk további nyereményfelajánlásokat! 
Ha valaki felajánlana a tippjátékban eredményesen szereplők számára valamilyen hasznos, praktikus ajándéktárgyat vagy utalványt azt szívesen fogadnánk. Cserébe egész éven keresztül a 33 bajnoki fordulóban megemlítjük a felajánló nevét/cégét, a játék végén ő adhatja át az ajándékot, amit dokumentálunk, fotózunk, reklámozunk. A játékot itt indítjuk, de mindig át-tükrözzük a facebookra. Ott Lila Ködös oldalunk kedvelőinek/követőinek száma 1300, de ezen kívül egyre többen ott tájékozódnak a klubbal kapcsolatos hírekről, információkról, statisztikákról.
Nyereményfelajánlással kapcsolatban megkeresést/kérdést a ppt0564@gmail.com e-mail címre várok.

Felkészülni, vigyázz, … és másfél hét múlva rajtol a TippMIX!