Milyen végeredmények várhatók az első tavaszi fordulóban?

Tavaszi forduló január végén. Még ilyet! Mindegy, mi tippelünk.
A téli szünetben kicsit átalakul(6)nak a keretek, jó sorozatok megszakad(6)nak, eddig gyengébben teljesítők megtáltosod(6)nak, tehát nem egyszerű a tippelés. A szezonkezdés mindig nehéz. Nem csak a csapatoknak, de a tippelőknek is.

Figyeljük a felkészülési meccseket, átigazolási híreket, tippeljük meg mire lesznek képesek a csapatok a nyitófordulóban. Ez a január végi első tavaszi, sorrendben a 21. forduló programja:


A mellékelt kérdőíven egy nyolcas skálán kell megtippelni mekkora esélyt látunk az adott csapat győzelmére, vagy döntetlenre az egyes meccseken. Minden sorba egy tippet kérünk. Ha nagyon nagy az esély akkor a sor bal szélén lévő körbe kell a jelet tenni, ha nagyon kicsi esély látunk akkor a jobb szélére. Nyolcas skálánk van, lehet arányosan súlyozni ezen belül. A felmérés név nélküli, a tippelés után megláthatod hogyan tippeltek a többiek.

A meccsekre tippelni ide klikkelve lehet.


Most helyettem dolgoztok. Azokat a tippmix-oddsokat /illetve azok átlagát/ kapjátok majd a tippjátékban január végén amit a tippek átlagával összehoztok. Tippelgessetek tehát szorgalmasan. 🙂