Sajnos az MTVA babonás, mert a 13. fordulóban nem közvetít NB2-es meccset az M4-en, pedig egy Békéscsaba-Kecskemét lila-párharcot szívesen megnéztünk volna.

Lássuk a forduló párosításait, nézzük meg ezen héten fala szöveges tippmagyarázatait:

III. Ker. TVE – Siófok D
Ettől a találkozótól pontosztozkodást várok.

Nyíregyháza – Szolnok H
Amit vasárnap láttunk a hazaiaktól, az igen kevés teljesítmény a feljutáshoz. Ha komolyan gondolják, el kell kezdeni a felzárkózást. Szerintem esélyük van a győzelemre.

Győr – Pécs H
Éledezik a Pécs, de az ETO ellen ez még nem hiszem, hogy elég lesz.

Szentlőrinc – Soroksár D
Az előző fordulóban hatalmasat alakított a Soroksár, ennek ellenére nem hiszem, hogy döntetlennél többet tudjanak elérni Lőrincen.

Tiszakécske – Diósgyőr V
A hazaiak nem hiszem, hogy ezen a mérkőzésen fognak feltámadni, a DVTK-nak viszont nagy szüksége van a pontokra, ha komoly a feljutási szándékuk.

Dorog – Csákvár H
A vendégek ugyan alaposan kitettek magukért a Szeged ellen, nem hiszem, hogy Dorogon is folytatni tudják ezt a jó eredményt.

Budafok – Budaörs D
A budai rangadótól pontosztozkodást várok.

Békéscsaba – Kecskemét V
Le a kalappal csapatunk eddigi teljesítménye előtt, remélem folytatják a jó sorozatot.

Szombathely – Ajka H
A hazaiaknak van mit helyre hozni a múlt heti eredmény után. A tippem ellenére nem bánnám, ha tévednék.

Szeged – Vasas V
A Vasas rendelkezik olyan játékosállománnyal, hogy ezt az akadályt is leküzdjék.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Aki az első húsz forduló után december közepén az összesített verseny élén áll a klub jóvoltából egy KTE sálat kap, a második helyezett pedig egy olyan téli sapkát a Peller és Társa Gépihímző Bt.-től, amire a KTE logóját ráhímezik. Az év végi összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezt kap a KTE-től, a második helyezett Pelleréktől egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után perceken belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, a csapatok formamutatói,
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


.

Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋:  ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 13:00

.

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:

III.ker. TVE – Siófok
Nyíregyháza – Szolnok
Győr – Pécs
Szentlőrinc – Soroksár
Tiszakécske – DVTK
Dorog – Csákvár
Budafok – Budaörs
Békéscsaba – Kecskemét
Szombathely – Ajka
Szeged – Vasas

______________________________
A heti tippjáték végeredménye :