Tour de Szolnok

Aki teheti kísérje el a csapatot vasárnap Szolnokra. Egyrészt megérdemlik a fiúk, másrészt teljesen más átélni a meccset a helyszínen, mint szöveges tudósításban. Az utazás megszervezéséhez próbáltam pár hasznos információt összeszedni.

Legegyszerűbbnek az tűnik, ha telekocsi rendszerben keresünk valakit az útra aki vállalja, hogy vezet, és hozzá társulnak be az utasok. Ha ez nem jön össze marad a közösségi közlekedés, vagyis a busz, vagy a vonat. Mindkettőn egy átszállással lehet eljutni Szolnokra, buszról Lakiteleken, vonatról Cegléden kell átszállni. Lényegesen gyorsabbnak látszik a vonat, ezért nem a fél kettő után pár perccel induló autóbuszt, hanem a 3/4 kettő után induló vonatot választanám.


Miután megérkezünk Szolnokra kereshetnénk helyi járatos buszokat, de az állomásról csak akkora út a pálya, mint nálunk a Katona gimi, tehát egy 35-40 perces könnyű séta. A térképen a pöttyözött út a legrövidebb, de a másik, amelyik az új gyalogos hídon vezet át érdekesebb.

A meccs ötkor kezdődik, hét előtt vége, a negyed kilenckor induló vonat kényelmesen elérhető a visszaútra, negyed 10 előtt újra itthon lehet az ember Kecskeméten.


Mindenképpen érdemes előbb érkezni a városba és egy környékbeli sétát is beiktatni. Ha többet nem is, de egy fél órást, 2,5 kilométerest mindenképpen, ami a mellékelt térképen látható. Autót a jobb alsó sarokban a fehér pontnál található vendégparkolóban lehet hagyni.

Ha kicsit több idő áll rendelkezésre, akkor az ezen a linken elérhető virtuális légi-kiránduláson lehet kirándulási tippet keresni.


A meccsel kapcsolatos fontos szurkolói információk találhatók csapatunk honlapján, amit ide klikkelve olvashattok.


Akik nem tudnak eljönni azoknak ígérjük, hogy helyettük is biztatjuk majd a csapatot. Ők a Nemzeti Sport Online közvetítésén követhetik a meccset percről percre, vagy a KTE honlapján kaphatnak információt a meccsről.


Kellemes őszi kirándulás + jó kis meccs + reméljük újabb jó KTE szereplés = szolnoki túra!

Hajrá lilák, hajrá KTE!