Az előző héten negyvenen tippeltünk, játékunk történetében még ennyien sosem játszottak egy fordulóban. Az előző hetekhez hasonlóan most is születtek nagyon váratlan eredmények, fordulónként 4-5 meccsnél többet a tippelők többsége nem tud eltalálni.

Vasárnap délután háromkor tévés meccsel kezdődik a forduló, a tippeket eddig az időpontig várjuk.

Ezen a héten peter65 szállítja nekünk a ‘tutit’, vagyis a meccsek tippmagyarázatát.
Lássuk hogyan látja ő az esélyeket:

DVTK – Pécs
Ha a Diósgyőr komolyan gondolja a visszajutást az NB1-be, akkor az utóbbi két meccsén elhullajtott 4 pontot mihamarabb pótolni kell. A Pécs eléggé le van maradva, tippem hazai győzelem, tehát H


Csákvár – Szolnok
ELMARAD
A csákváriak kérték a halasztást, a szolnokiak elfogadták, az MLSZ rábólintott. Pótlás: október 20. 18:00
Reméljük nem Kecskeméten elszenvedett vereség roppantotta össze a csákváriakat. 😉 /PingWin/

Soroksár – Nyíregyháza
A Soroksár elég gyengén kezdte a szezont, eddig még nem tudtak nyerni. A Nyíregyháza veretlenségével és a tabellán elfoglalt első helyével versenyben van az esetleges feljutásért. Tipp: V

Budaörs – Békéscsaba
A két csapat szerintem közel azonos teljesítményű, szerintem ezen a meccsen döntetlen eredmény lesz majd. D

Szentlőrinc – III.ker TVE
Az előző fordulóban mindkét csapat döntetlent játszott. A hazai pálya előnye segítheti a szentlőrincieket. H


Siófok – Budafok
A Siófoknak a Vasas elleni döntetlen erőt adhat. A Budafok eddigi hullámzó teljesítménye nem biztos, hogy elég lesz a Balaton partján. H


Vasas – Kecskemét
A két csapat eddigi teljesítménye alapját ez a meccs a forduló rangadója lehet.
Esélyesebbnek látszik a hazai csapat, de lila-fehér szívem vendégsikerben reménykedik. V


Ajka – Győr
A hazaiak győzelem nélkül jelenleg a tabella legvégén.
A Győr még nem kapott ki, szerintem 3 döntetlenjüket újabb követi. D


Szombathely – Szeged
A múlt heti döntetlenek ellenére mindkét csapat az első tízben van.
A nagy távolság miatti utazás nem a szegedieket segíti. Szombathelynek nagyon kell a 3 pont. H


Tiszakécske – Dorog
A hazaiaknál az eddigi eredménytelenség gyors edzőváltáshoz vezetett. A Dorog feljött az élvonal mögé, a kécskeieknek várni kell még a sikerre. V

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Aki az első húsz forduló után december közepén az összesített verseny élén áll a klub jóvoltából egy KTE sálat kap, a második helyezett pedig egy olyan téli sapkát a Peller és Társa Gépihímző Bt.-től, amire a KTE logóját ráhímezik. Az év végi összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezt kap a KTE-től, a második helyezett Pelleréktől egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után perceken belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, a csapatok formamutatói,
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 15:00


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:

DVTK – Pécs
Soroksár – Nyíregyháza
Budaörs – Békéscsaba
Szentlőrinc – III.ker TVE
Siófok – Budafok
Vasas – Kecskemét
Ajka – Győr
Szombathely – Szeged
Tiszakécske – Dorog

_____________________________________________________
A heti tippjáték végeredménye: