A hétközi forduló miatt felszaporodott a munka, már itt is vagyunk az új tippjátékkal.
Mostani tippírónk távolbalátó, mert már kedden elküldte meccsindoklásait. A korai anyagküldés miatt 1-2 helyen sántít az érvelés (a kerületnél azóta beindult a szekér, nem a nyírségi csapat vezeti már a tabellát), de ettől eltekintve a tippeket vállalja annak írója. Lássuk Péter61 szerint a következő forduló milyen eredményeket hoz:

III. Ker. TVE – Haladás
A hazaiaknak – finoman szólva sem – nem megy jól a szekér, így erre a mérkőzésre a tippem vendég győzelem. V

Nyíregyháza – Budaörs
A listavezető otthonában cél a hazai győzelem, így ezen a mérkőzésen hazai győzelemre tippelek. H

Budafok – Dorog
Ezen a mérkőzésen a vendégeket érzem esélyesnek a győzelemre, így vendég győzelemre tippelek. V

Békéscsaba – Szentlőrinc
A két csapat még nem közel sem nyújtja azt, amire valójában képes, de nem ezen a találkozón fogják begyújtani a rakétákat. Tippem döntetlen. D

Győr – Soroksár
A Győrnek kötelező a győzelem otthon, így erre a meccsre a tippem hazai győzelem. H

Pécs – Ajka
A hazai csapatnak ideje felébrednie Csipkerózsika-álmából, így hazai győzelemre tippelek. H

Kecskemét – Csákvár
A Széktóiban kötelező a győzelem, így hazai győzelemre tippelek. H

Siófok – Vasas
A vendégcsapatot érzem esélyesnek a 3 pont elhozására a Siófok otthonából, tippem vendég győzelem. V

Szeged – Tiszakécske
A hazai csapatnak kötelező jellegű a győzelem a kieső helyen lévő ellenfelével szemben. Tippem hazai győzelem. H

Szolnok – DVTK
Mindkét csapat jó formát mutat, bármilyen eredménnyel végződhet a mérkőzésük. Tippem erre a találkozóra egy döntetlen. D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Aki az első húsz forduló után december közepén az összesített verseny élén áll a klub jóvoltából egy KTE sálat kap, a második helyezett pedig egy olyan téli sapkát a Peller és Társa Gépihímző Bt.-től, amire a KTE logóját ráhímezik. Az év végi összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezt kap a KTE-től, a második helyezett Pelleréktől egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után perceken belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, a csapatok formamutatói,
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 17:30


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:

III. Ker. TVE – Haladás
Nyíregyháza – Budaörs
Budafok – Dorog
Békéscsaba – Szentlőrinc
Győr – Soroksár
Pécs – Ajka
Kecskemét – Csákvár
Siófok – Vasas
Szeged – Tiszakécske
Szolnok – DVTK

_______________________________
A heti tippjáték végeredménye: