Sokat nyerni tippeléssel …

Nyerni tippeléssel mindig is a sportfogadó cég tud. Néha, kicsit nyerhet a játékos, de hosszú távon csak a sportfogadó cég nyerhet.

Akit érdekel az okfejtés lentebb görgetve megtalálja a fenti állítás levezetését a mi tippjátékunkon kielemezve.

Minden meccskimenetelre adunk egy ODDS értéket, ennyi pontot kap a tippelő, ha eltalálja a végeredmény irányát. Feltesz egy pontot tétként, és ha szerencséje van nyer, és a tétnél többet kap vissza.
A fenti képen az látszódik, hogy a fordulónként a meccsekre feltett 1-1 pont után járó megnyert pontot a BANK virtuálisan visszafizette mennyi haszna maradt a rendezőnek a forduló után. Mint látható a 23 fordulóból csak ötben volt veszteséges a rendező. Mindösszesen 884,2 pont a BANK haszna. 23 fordulóban elmaradt 10 meccs, amire nem tippeltünk, tehát a BANK a 220 meccsen meccsenként nyert 4 pontot. Sokkal többet nyert a BANK, mint amekkora legnagyobb ODDS volt a legvalószínűtlenebb eredményre, ami talán 3,3 volt.

42 játékos tippelt eddig ősz óta, közülük csak ketten (Pleszkán László és eagle018) szereztek összességében több pontot, mint ahány meccset tippeltek, de ők is csak összességében 2-3 ponttal szereztek több pontot az összes meccsszámnál.

Visszajelzést várunk azoktól, akik fizetős tippjátékban próbálgatják szerencséjüket arról, hogy sikerült-e már valakinek tartósan, sokat nyerni.