KTE – RKSK meccs lesz vasárnap

Korábban készültek hasonló múltba tekintések, esélylatolgatások és szerencsét hoztak a csapatnak, mert azokon a hétvégeken nyertünk. Ha csak ez kell … ezen ne múljon a csapat sikere. 😉

Lássuk a két csapat múltbeli egymás elleni meccseit, majd nézzük meg milyen előjelekkel vágnak neki a csapatok a vasárnapi találkozónak.

A távolabbi közös múlt

A KTE elmúlt 75 éves bajnoki múltjában csak az előző két évben.
Egymás elleni mutatók alapján zömében egyenlő erők küzdelme volt majdnem minden meccsen, mert csak egy meccset nyertünk, három döntetlennel végződött, vereséget nem szenvedtünk.


A közelmúlt eredményei

A képen a két csapat idei eredményei láthatók. A KTE kétszer annyi pontot szerzett ősszel, mint az RKSK, viszont az utolsó öt fordulóban már közel sem olyan nagyok az eltérések: V-D-GY-D-GY vs. GY-V-D-V-GY. 8 és 7 a megszerzett pontok száma ebben a szakaszban.
A kép alsó részén a két csapat összes őszi meccsének eredménye háttérszínjelzéssel, amiről sok minden leolvasható. Többek között az is, hogy vendégünk legutóbb éppen azt a szegedi csapatot verte meg, akik ellen két hete majdnem pont nélkül maradtunk a Széktóiban …


A jövő

Jövőbelátók nem vagyunk, csak remélhetjük, hogy ezt a kötelezőnek nevezhető győzelmet behúzzuk és 3 ponttal gyarapodik a hazai csapat vasárnap. Legutóbbi két hazai meccsünkön csak 1-1 pontot szereztünk ideje visszatérni a korábban megszokott hazai 3 pontos szériához. Fontos lenne ez annál is inkább, mert kellene a ráhangolódás a év hátralévő meccseire, amiket sokkal magasabban jegyzett, a tabella elején álló csapatok ellen vívunk majd: Kozármisleny 5., Iváncsa 2., Fradi2 3., Honvéd2 8.

Hajrá lilák!