Túl vagyunk az ősz kétharmad részén …

A 21 fordulósra tervezett őszi szakasz kétharmadát letudták a csapatok (14 forduló lement), már csak hét forduló vár rájuk ebben az évben. Tekintsünk vissza az előző hét fordulóra, és nézzük milyen összecsapások várhatók még 2020-ban.


Az előző hét forduló eredményei:

A kisFradi remekül teljesít, kezdetektől fogva dobogósok, mindenki életét megkeserítik. Ebben a szakaszban csak kétszer ikszeltek, a többi meccsüket megnyerték.
A KTE hét-győzelmes sorozata vereséggel szakadt meg Dabas-Gyónban, majd haza pályán is csak ikszre volt jó a csapat az újvárosiak ellen, de miután a hiányzó alapemberek visszatértek a védelembe tetszetős, céltudtos játékkal, nyertek Körösladányban és úgy tűnik visszaállnak a jó útra.
Az iváncsaiak repülőrajtot vettek és az első hét fordulóban minden meccsüket három megszerzett ponttal hozták le. A következő hetes széria már nem sikerült ennyire fényesen, csak két győzelmet arattak, négy meccsen vesztett állásból, hatalmas szerencsével a sírból hozták vissza a meccseket döntetlenre. Erre a szerencsére nagy szükségük lesz a következő fordulóban is, mert Dabasra látogatnak … no de ne szaladjunk ennyire előre.
Egyformán 3 győzelem, 3 döntetlen és egy vereség a mérlege ebben a szakaszban a Dabasnak, az ESMTK-nak és a Honvéd2.-nek. Ők az üldözőboly, akik jobb teljesítményre sarkallják a dobogósokat.


Az idei hátralévő hét meccs sorsolása

szürke hátterű, piros jelzésű mező idegenbeli meccset jelöl

A képről a tabella, rajta a vesztett pontok száma is, az az alapján számított sorrend és a csapatok idei hátralévő meccseinek sorsolása olvasható le. A fordulók számai fölött a meccsnapok, az óra a KTE meccsek kezdési időpontját jelzi.

Érdekesség, hogy (a KTE kivételével) az első öt csapat egymás ellen játszik a következő fordulóban. A csapatok nevei mögött látható szám azt jelzi, hogy soros ellenfelük hanyadik pozíciót foglalja el a tabellán.

Lehet mazsolázgatni, böngészgetni kire milyen meccsek várnak még 2020-ban.