A forduló és a tippjáték közös értékelése ~ #8.

Nézzük hogyan sikerült a csapatoknak és a tippelőknek a nyolcadik forduló:A képen a meccsek végeredményei és a legjobb tippelők láthatók.

Nézzük előbb a meccseket:

Honvéd II. – Körösladány
A vendégek győzelmét vártuk az eddigi menetelésük alapján, de úgy tűnik megviselte őket a nagy távolság, hiszen nagyon korán kellett kelniük, hogy a 11 órás meccsre a fővárosba érjenek. Egy szép szabadrúgásgóllal vezetést szereztek, de meglepetésre egyenlítettek a hazaiak és otthon tartották az egy pontot.

Szekszárd – Kecskemét
Az első 15-20 perc olyan volt, mint amit vártak a vendégszurkolók. Dominált a csapatuk, vezetést szereztek, de ekkor valami elromlott. A félidő vége előtt egyenlítettek a szekszárdiak, és majdnem úgy látszott kihúzzák döntetlenre. A szerencse, no meg a lila szív ‘behúzta’ a meccset az utolsó utáni pillanatban a vendégeknek, és nyert a KTE.

Hódmezővásárhely – ESMTK
Az eddigi eredmények alapján egyenlő erők küzdelmét vártuk hazai sikerrel, ezzel szemben simán nyertek a vendégek.

Vác – Dabas-Gyón
Szoros meccsen hazai győzelem, itt bejött amit többség tippelt.

Iváncsa – Taksony
Tovább menetel az Iváncsa. Habár többen reméltük, hogy pontot veszít a hazai csapat (már csak azért is, hogy szorosabb legyen a verseny 😉 ) ez nem jött be, két góllal nyertek a hazaiak.

Rákosmente – Kozármisleny
Az eddigi eredmények alapján inkább a vendégek sikerét vártuk, de mint az előző héten most is nagyot alakított a Rákosmente, és most is egy sok gólos döntetlent játszott.

Szegedi VSE – FTC II.
Itt bejött a papírforma, egy ötöst gurított a vendégcsapat a szegedieknek.

Dunaújváros – Paks II.
Bíztunk abban, hogy talpra áll az Újváros, de nem ez történt. A paksi fiatalok egy gólt szereztek és ezt az előnyt sikerült megőrizniük a meccs végéig.

Dabas – Újpest II.
Botlott a Dabas, az újpesti fakó ellen csak egy pontot tudtak szerezni ezzel a pontvesztéssel lecsúsztak a dobogóról.

Monor – Majos
Meglepetésre vezettek a vendégek, de a végére meggyőző különbséggel nyertek a monoriak.


Tízből öt meccsen bejött a szurkolók többségének tippje.

A nyolcadik fordulóig kellett várni, hogy először eltalálja valaki 9 meccs tippirányát! Gratulálunk ehhez PKrisznek, és eagle018-nak is a 8 találathoz. Heten értek el hét találatot, akik közül a legjobb már írja a követező heti tippmagyarázatot.


Szombati fordulónak vége, de ne felejtsétek el, hogy szerdán is lesz forduló, arra is tippeljetek majd!