Hiába van 10 meccs egy fordulóban 3-4 meccsiránynál többet a többség nem tud eltalálni. Az előző fordulóban négynél többet csak a játékosok egyötöd része tudott megtippelni. Pár hét és belejövünk, menni fog a többségnek legalább a meccsek felénél a végeredmény kimenetelének megjóslása.

Ezen a héten egyik legfiatalabb játékosunk véleményét olvashatjuk a forduló meccseiről.
A család két férfitagja már írt ősszel tippmagyarázatot, lássuk most PFanni tippjeit:

FTC II. – Monor H
Úgy gondolom hogy a Fradi nagyobb játékerőt képvisel, amit a tabellán elfoglalt helyük is igazol, szóval a hazai csapat otthon tarja a három pontot.

Paks II. – Majos H
Egyik csapatnak sincs még győzelme, de úgy érzem nagy csatában a Paks most megszerzi az elsőt.

Kozármisleny – Dabas D
Bár a Dabas előrébb helyezkedik el a tabellán, szerintem döntetlen lesz a vége.

Taksony – Dunaújváros H
A Dunaújváros legutóbb meglepő győzelmet aratott, de nem hiszem hogy ezt meg tudják ismételni, szóval számításaim alapján a Taksony otthon tarja a 3 pontot.

Körösladány – Szegedi VSE H
Szerintem a Körösladány most nagy csatában de győzni fog a Szeged ellen.

Dabas-Gyón – Rákosmente V
Egy sima Rákosmente győzelmet várok.

ESMTK – Iváncsa V
Elég ügyes csapatnak tartom az Iváncsát hogy idegenben nyerni tudjon.

Szekszárd – Honvéd II. D
Megérzésem azt súgja, hogy döntetlent fognak játszani.

Hódmezővásárhely – Vác D
Két hasonló csapat csatája döntetlennel fog végződni.

Kecskemét – Újpest II. H
Bízom benne, hogy az előző heti botlás után a Kecskemét nyerni tud.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy az X alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Igyekszünk az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után fél órán belül a tipp-poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella
és a lejátszott meccsek eredményessége háttérszínjelzéssel:


Ebben a fordulóban ezek a pontszámok szerezhetők
a csapatok győzelme esetén, döntetlennél az D alatti értéket kapjátok:Tippelési határidő: vasárnap 11 óra


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
FTC II. – Monor
Paks II. – Majos
Kozármisleny – Dabas
Taksony – Dunaújváros
Körösladány – Szegedi VSE
Dabas-Gyón – Rákosmente
ESMTK – Iváncsa
Szekszárd – Honvéd II.
Hódmezővásárhely – Vác
Kecskemét – Újpest II.


A heti játék eredményhirdetése: